Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
93

Αθλητισμός, Πολιτισμός, Τουρισμός κυριαρχούν στην αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. Δήμου Λιβαδειάς

< 4 λεπτά
17.04.18 • 12:03
#Tags:

Πολλά τα θέματα, 27 στην ημερήσια διάταξη, τα οποία θα συζητηθούν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λιβαδειάς που θα γίνει αύριο Τετάρτη 18 Απριλίου στις 18:00 στο παλιό Δημαρχείο της πόλης.

Αθλητισμός και πολιτισμός έχουν έχουν ένα μεγάλο μέρος που θα απασχολήσει το ΔΣ αφού έρχονται προς συζήτηση και βέβαια για να αποφασιστεί η υλοποίησή τους. Σχετικά με τον αθλητισμό είναι η πρόσληψη γυμναστών, η διοργάνωση του ορεινού αγώνα "1ος αγώνας Μουσών ο Ευχίδης",  περιφερειακά πρωταθλήματα σκακιού, του ‘’ 1ου All star game μπάσκετ της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε., παραλαβή του έργου πυροπροστασίας του κλειστού γτμναστηρίου και δαπάνες των εν λόγω διοργανώσεων.

Σχετικά με τον πολιτισμό και τον τουρισμό πρόκειται να συζητηθεί ο εορτασμός μνήμης για το "κάψιμο της Δαύλειας",  εορταστικές εκδηλώσεις στον Αγιο Γεωργιο ενώ για τον Τουρισμό Συγκρότηση Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Λεβαδέων.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

    O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

                                                      

 

ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle