Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
102

Αιματηρή συμπλοκή οπαδών με τρεις τραυματίες στα διόδια της Τραγάνας

< 2 λεπτά
05.04.19 • 11:51
#Tags:

Σοβαρό αιματηρό επεισόδιο σε βάρος πέντε φιλάθλων της ΑΕΚ σημειώθηκε γύρω στις 2:30’ τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/4) στα διόδια της Τραγάνας επί της Εθνικής Οδού.

Συγκεκριμένα άγνωστος αριθμός από βανάκια που δεν έφεραν διακριτικά, έκλεισαν τα δρόμο στο αμάξι που οδηγούσαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αμέσως μετά τα διόδια της Τραγάνας και γύρω στα 40 με 50 άτομα τους επιτέθηκαν με αγριότητα και χτύπησαν αλύπητα τους τρεις από τους πέντε, καθώς οι δύο έτρεξαν μέσα στη νύχτα στα χωράφια και πρόλαβαν να σωθούν.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η επίθεση ήταν οργανωμένη, αφού οι δράστες είχαν καλυμένα πρόσωπα με κουκούλες ή κράνη, είχαν μαχαίρι, ρόπαλα, γκλοπ ακόμη και καδρόνια (!) με αποτέλεσμα τα τρία άτομα να μεταφερθούν σοβαρά τραυματισμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας. Το ένα μάλιστα φέρει τραύμα από μαχαίρι στο μηρό. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Μάλιστα οι δράστες φεύγοντας πυρπόλησαν το Opel Corsa, με το οποίο ταξίδευαν οι άτυχοι οπαδοί της ΑΕΚ.

2457137e74a1bae1b59221438153cbe8 normal

Σύμφωνα με την αστυνομία επρόκειτο για οπαδούς του Ολυμπιακού που επίσης μετέβαιναν στις Σέρρες για τον αγώνα βόλεϊ των γυναικείων ομάδων ΑΕΚ- Ολυμπιακού.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle