Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
125

Ακάθεκτη η ΑΕ Ορχομενού 4-0 και το Κάστρο

< 1 λεπτό
17.09.17 • 16:08
#Tags:

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της ΑΕ Ορχομενού η οποία σήμερα στο γήπεδό της για την δεύτερη φάση του κυπέλλου Βοιωτίας  κέρδισε με 4-0 τον ΑΟ Κάστρου και φυσικά περνά στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Με τους φίλους της αγαπημένης ομάδας του Ορχομενού να την στηρίζουν και να επανέρχονται στις κερκίδες του στίβου και κάτω από αφόρητη ζέστη, η ομάδα δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΑΕΟ Σεπτ 2017

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΟ έχανε την μια ευκαιρία μετά την άλλη χωρίς όμως να καταφέρει να ανοίξει το σκορ.

Με γκολ από τα αποδυτήρια στο δεύτερο ημίχρονο "έσπασε" η γκίνια και πλέον ήταν θέμα χρόνου για να διευρύνει το σκορ. Τελικό αποτέλεσμα 4-0 με σκόρερ τους Ζουλέκο, Χαρίση, Βελέτζα και αυτογκόλ.

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου στην κληρωτίδα θα μπουν και ομάδες της Α κατηγορίας.

 

 

 

 

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle