Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
388

Ακούει κανείς; Έρχονται κι εκλογές…

< 4 λεπτά
09.01.15 • 09:13
#Tags:

Ακούει κανείς; Έρχονται κι εκλογές…

Σε διπλανό άρθρο αναφέρουμε ότι δεν ιδρώνει κανενός το αυτί για να λάβει ένα τέλος αυτή η  ΝΤΡΟΠΗ για τον τόπο μας που λέγεται «κλειστό γυμναστήριο Ορχομενού».

Είναι ΝΤΡΟΠΗ μας να έχουμε μια εστία μόλυνσης στο τόπο μας. Είναι ΝΤΡΟΠΗ μας να έχουμε ένα καταφύγιο υποκόσμου.Κλειστό α

Είναι ΝΤΡΟΠΗ μας να μην έχουν τα παιδιά μας το χειμώνα χώρους άθλησης και είναι στο κρύο.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ μας που ανεχόμαστε χρόνια τώρα την αδιαφορία και τον εμπαιγμό.

Παρότι στέκει εκεί το πρωτοσέλιδο του Ασώπιχου και μετράει ημέρες κανείς δεν νοιάζεται. Δεν νοιάζεται εν κατακλείδι για τα χρήματα από το υστέρημά μας αλλά και για την σκοπιμότητα αυτού του έργου.

Σε λίγες ημέρες έρχονται εκλογές και θα περάσουν από τον τόπο μας ουκ ολίγοι «σωτήρες». Δια την ταμπακέρα θα ομιλήσει κανείς;

Σίγουρα υπάρχουν άλλες σοβαρότερες προτεραιότητες στο τόπο μας αλλά θεωρούμε ότι και αυτό που ΥΠΑΡΧΕΙ δεν πρέπει άλλο να το αφήσουμε εκεί να μας θυμίζει ότι χειρότερο. Ας το γκρεμίσουμε καλύτερα.

Το ιστορικό είναι λοιπόν ότι εδώ και ένα χρόνο περίπου έχουμε αναλάβει πρωτοβουλία για να τελειώσει αυτό το έκτρωμα να υπάρχει με ιδιαίτερη βαρύτητα και πίεση τον τελευταίο καιρό.

Σχετικές φωτογραφίες και ανάλογα δημοσιεύματα εκτός από τα δικά μας έχουν προωθηθεί στα γραφεία της ΓΓΑ, υφυπουργού και άλλων φορέων.

Τι έχει γίνει;

Σε συναντήσεις μας με τον Υφυπουργό Αθλητισμό κ Ανδριανό μας είχε υποσχεθεί ότι «βλέπει» θετικά το θέμα και θα προσπαθήσει να το ανακατασκευάσει.

Στις 12 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος ενημέρωσε το ΔΣ ότι είχε συνάντηση στο υπουργείο με τον κ Κάπτση Κλειστό(πολιτικό μηχανικό, σύμβουλο του υφυπουργού) και του υποσχέθηκε ότι θα γίνει αυτοψία στο στάδιο για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

Από τη σειρά μας, επειδή ήδη έχουμε ασχοληθεί με το θέμα πολύ ενωρίτερα, κάνουμε καθημερινό σχεδόν ρεπορτάζ και μιλάμε με ανθρώπους τόσο στη ΓΓΑ όσο και στο Υπουργείο για το θέμα.

Το συμπέρασμα εν ολίγοις. Είχαμε βάλει το θέμα πριν την εκλογές και είμαστε σε αναμονή για την αυτοψία. Επισημάναμε το θέμα ότι αργούν και έρχονται εκλογές αλλά μας διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχιστεί το ενδιαφέρον τους.
Τους έχουμε επισημάνει ότι έχουν αργήσει και η απάντηση είναι ότι πρέπει να σχηματιστεί από την ΓΓΑ επιτροπή η οποία θα έρθει να κάνει την αυτοψία.
Η συγκρότηση αυτή της επιτροπής γίνεται από τις αρχές Δεκεμβρίου...
Επικοινωνήσαμε και πάλι για να δούμε τι γίνεται και τη μία είναι σε άδεια κάποια στελέχη, την άλλη είναι γιορτές κλπ κλπ και τελικά ακόμη μέχρι σήμερα δεν έχει συγκροτηθεί επιτροπή για την αυτοψία.
Αν αναλογιστούμε ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο και όλα υπολειτουργούν μάλλον θα περιμένουμε αρκετά. Και αν έχουμε κυβερνητική ανατροπή τότε επίσης θα αργήσουμε πάρα πολύ. Αν αναλογιστούμε και την «ενημέρωση» των καινούργιων ή σε ποιο συρτάρι υπάρχει το αίτημα, θα πρέπει να έχουμε πάλι αρκετή υπομονή και επιμονή κάτι βέβαια που δεν μας λείπει. Περιμέναμε 20 χρόνια περίπου στο λίγο θα κολλήσουμε. Ας δούμε όμως κάτι να κινείται.

Αυτό όμως που είναι εξίσου εντυπωσιακό είναι και η δική μας ΑΠΑΘΕΙΑ και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ενώ όπως τονίζεται στο σημερινό άρθρο με τίτλο «Θα μπει κανείς μπροστά; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ» δίνουμε το στίγμα ότι ακόμη και αν οι φορείς ή το επίσημο κράτος σφυρίζει αδιάφορα ίσως πρέπει να «πάρουμε τη κατάσταση στα χέρια μας» και να αντιδράσουμε. Ίσως οι ΔΙΚΟΙ μας φορείς, Σύλλογοι, Δήμος, Περιφέρεια, θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν περισσότερο.
Ας καθαρίσουμε λοιπόν... 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle