Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
772

Αλλάζει το σχέδιο πόλης στη Σκριπού Ορχομενού

< 2 λεπτά
18.05.15 • 19:25
#Tags:

Αλλάζει το σχέδιο πόλης στη Σκριπού Ορχομενού

Για να πραγματοποιηθεί η ενοποίηση του αρχαιολογικού χώρου Ορχομενού, είναι απαραίτητο να τροποποιηθεί το σχέδιο πόλης της Σκριπούς στην εν λόγω περιοχή των αρχαίων.

Όσοι κατοικούν στην περιοχή θα πρέπει να λάβουν γνώση για την πρόταση τροποποίησης και αν διαφωνούν θα πρέπει να υποβάλλουν ένσταση εντός 15 ημερών όπως αναφέρει η παρακάτω ανακοίνωση του Δήμου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Πρόκειται να τροποποιηθεί μέρος του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης της περιοχής Σκριπούς (Αθάμα) του Δήμου Ορχομενού, (από 24/5/1960 ΦΕΚ 66/Δ/1960) και συγκεκριμένα στα Οικοδομικά Τετράγωνα 65-66-68-69-70-71-72-73-74-75-76-77-78-79-80-81 και 82.

Πατήστε στην εικόνα για να την μεγαλώσετε και να δείτε την σχετική περιοχή στο σχεδιάγραμμα 

Σχέδιο Σκριπους ΑρχαίαΗ τροποποίηση αυτή είναι απαραίτητη προκειμένου να επιτευχθεί η ενοποίηση των Αρχαιολογικών Χώρων της περιοχής με μετακινήσεις οικοδομικών και ρυμοτομικών γραμμών, αλλαγή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, πεζοδρομήσεων κλπ.

Από την προτεινόμενη τροποποίηση δεν θίγονται νομίμως υφιστάμενα κτίρια. Θίγονται μαντρότοιχοι, μικροκατασκευές κλπ.

Οι κάτοικοι της περιοχής καλούνται να λάβουν γνώση της πρότασης τροποποίησης από τα σχέδια που έχουν αναρτηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα (Ορχομενός, οδ. 28ης Οκτωβρίου 50, Τ.Κ. 32300) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και να υποβάλλουν τυχόν ένσταση στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου του Δήμου εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών από την τελευταία δημοσίευση στις εφημερίδες».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle