Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
75

Ανάσα αγωνιστικής δροσιάς από το ΠΑΜΕ

< 2 λεπτά
02.07.17 • 16:10
#Tags:

Μια ανάσα δροσιάς, μέσα στον καύσωνα που πλήττει την πόλη, υπήρξε το Εργατικό Φεστιβάλ των σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, την Παρασκευή το βράδυ στο πάρκο της Λιβαδειάς (Ζάππειο).

Πλήθος φίλων παρακολούθησε την εκδήλωση που είχε σαν θέμα τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και την προσφυγιά που προκαλούν. Ανάμεσά τους ξεχώριζαν αρκετοί από τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην περιοχή.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ομιλία από το συνδικαλιστικό στέλεχος, Βάλσαμο Συρίγο, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ και πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου του Λαυρίου, που ανέλυσε τις αιτίες που γεννούν τις επεμβάσεις «βοήθειας» στις χώρες της ευρύτερης περιοχής μας και την υποκριτική στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ και της κυβέρνησης ΣΙΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, απέναντι στους ξεριζωμένους που δημιουργούν αυτοί οι ίδιοι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί και τα τσιράκια τους.

Μετά το τέλος της ομιλίας, ο χώρος μετατράπηκε σε υπαίθριο κέντρο λαϊκής διασκέδασης με ζωντανή μουσική και παραδοσιακό Λιβαδείτικο σουβλάκι.
Λιβαδειά 1-7-2017

ΠΑΜΕ α

ΠΑΜΕ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle