Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
222

Ανάστατος ο Ορχομενός, άγριος ξυλοδαρμός νεαρού

< 3 λεπτά
03.01.15 • 10:02
#Tags:

Ανάστατος ο Ορχομενός άγριος ξυλοδαρμός νεαρού
Ανάστατος είναι ο Ορχομενός από την άγρια επίθεση που δέχτηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον Ορχομενό Ξυλοδαρμος23χρονος υπάλληλος πρατηρίου υγρού καυσίμων από ομάδα 7-8 ατόμων οι οποίοι τον τραυμάτισαν σοβαρά.
Τα άτομα αυτά, γνωστά στο περιβάλλον του Ορχομενού, είχαν καταναλώσει αλκοόλ και στη συνέχεια μπήκαν σε άλλο καφενείο δίπλα από το πρατήριο και ζήτησαν πάλι να πιούν μπύρες. Ο καταστηματάρχης δεν τους σέρβιρε, βλέποντας την κατάσταση στην οποία ήταν, τους έβγαλε έξω και κλείδωσε την πόρτα.
Εκείνοι περιφέρονταν στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων και του πρατηρίου και στη συνέχεια εισέβαλαν στο πρατήριο από όπου πήραν διάφορα φαγώσιμα (κρουασάν κλπ). Ο νεαρός υπάλληλος του πρατηρίου τους ζήτησε να πληρώσουν και αντί απάντησης άρχισαν οι 3-4 από την παρέα να τον χτυπούν λυσσαλέα στο πρόσωπο τραυματίζοντάς τον σοβαρά.
Ακούγοντας την φασαρία οι ιδιοκτήτες του διπλανού καφενείου έτρεξαν να σώσουν τον νεαρό υπάλληλο και στη συμπλοκή ο ένας από αυτούς έσπασε τον αστράγαλό του. Στη συνέχεια υπάλληλος στο κρεοπωλείο του διπλανού σουπερ μάρκετ, έτρεξε σε βοήθεια κρατώντας μιά χατζάρα…
Κατάφεραν έτσι να αποσπάσουν τον υπάλληλο του πρατηρίου και τον μετέφεραν στο σούπερ μάρκετ όπου έκλεισαν τις πόρτες απωθώντας έτσι την ομάδα των δραστών να μπουν μέσα.
Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι έξω από το υπερκατάστημα βάζοντας μουσική στη διαπασών και μετά από 2 ώρες περίπου πολιορκίας έφυγαν αφού αντιλήφτηκαν ότι καταφθάνει η αστυνομία που στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί.
Λίγο έλλειψε να γίνει γενική σύρραξη γιατί ήδη το γεγονός είχε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις και κάτοικοι των οποίων οι δικοί τους άνθρωποι είχαν εγκλωβιστεί στο σούπερ μάρκετ, συγγενείς εργαζομένων του καταστήματος και άλλοι άρχισαν να σκέφτονται την παρέμβασή τους με διαθέσεις αντεκδίκησης αλλά επικράτησαν ψυχραιμότεροι και αποφεύχθηκε μια γενικευμένη συμπλοκή. Παρόλα αυτά οι κάτοικοι του φιλήσυχου Ορχομενού προβληματίζονται με την κατάσταση και αναρωτιούνται τι θα γίνει με τις συμπεριφορές συγκεκριμένων ατόμων στη πόλη.
Οι κάμερες του πρατηρίου κατέγραψαν όλο το περιστατικό και από την επεξεργασία της αστυνομίας αναγνωρίστηκαν τα πρόσωπα των δραστών.
Υποβλήθηκε μήνυση από τον παθόντα υπάλληλο του πρατηρίου και σχηματίστηκε δικόγραφα σε βάρος τριών προσώπων τα οποία αναγνωρίστηκαν αλλά διέφυγαν το αυτόφωρο και δεν συνελήφθησαν εντός των απαιτούμενων χρονικών ορίων.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle