Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
160

Ανέλαβε Πρόεδρος του ΟΓΑ ο Θαν Μπακαλέξης από την Αμφίκλεια

< 2 λεπτά
23.05.15 • 07:50
#Tags:

Από το Παλαιοχώρι Αμφίκλειας ο νέος πρόεδρος του ΟΓΑ Θαν Μπακαλέξης

Από τις 11 Μαίου είχαμε προαναγγείλει και δημοσιεύσει  ότι νέος πρόεδρος στον ΟΓΑ θα αναλάβει ο Θανάσης Μπακαλέξης από το Παλαιοχώρι Αμφίκλειας. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από σήμερα νέος Πρόεδρος του ΟΓΑ είναι ο συμπατριώτης μας.

Ποιός είναι 

Ο κ. Μπακαλέξης γεννήθηκε στο Παλαιοχώρι Δωριέων του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Αμφίκλειας. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και τελειόφοιτος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Πρόεδρος ΟΓΑ ΜπακαλέξηςΣχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στο Κ.Ε.Κ. του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη Διοίκηση & Διαχείριση Ασφαλιστικών Οργανισμών.

Εργάστηκε στον Ο.Γ.Α, από το έτος 1979 μέχρι το έτος 2011. Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού από το έτος 2008 έως και την αποχώρησή του από τον Ο.Γ.Α.

Ήταν μέλος του ΔΣ της Α.Ε.Δ.Α.Κ. Ασφαλιστικών Οργανισμών από το Μάρτιο του 2002 έως τον Ιούνιο του 2009.

Συμμετείχε στην Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας της Διαχείρισης της Περιουσίας των Ασφαλιστικών Οργανισμών που λειτουργούσε στα πλαίσια της Τράπεζας της Ελλάδος, από τη σύστασή της το Μάρτιο του 2000 έως το Μάϊο του 2004. Καθώς και σε άλλες επιτροπές και ομάδες εργασίας για γενικότερα θέματα της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές συμμετείχε ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με το συνδυασμό του Βαγγέλη Αποστόλου "Η Στερεά σε νέα τροχιά”.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle