Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
105

Αναβάθμιση Σταδίου Λιβαδειάς και Μουσείο Υδροκίνησης

< 1 λεπτό
25.06.18 • 18:01
#Tags:

Ο Δήμος Λεβαδέων υπέγραψε ήδη με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την προγραμματική σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς. Με το έργο αυτό, προϋπολογισμού 330.000 ευρώ θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις που σκοπεύουν να άρουν τα προβλήματα ούτως ώστε να καταστεί δυνατή η επανέκδοση της άδειας λειτουργίας του Σταδίου.

Επίσης,  στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης εντάχθηκε το έργο με τίτλο “Διατήρηση και επανάχρηση του βιομηχανικού κτιριακού αποθέματος Μύλου Παπαϊωάννου” συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, όπου θα ιδρυθεί το Μουσείο Υδροκίνησης.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαριστεί τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Αλέξανδρο Χαρίτση για την ένταξη των δύο έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη για την άριστη συνεργασία.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle