Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
101

Αναβλήθηκε το Χωμάτινο Rally Sprint Λιβαδειάς

< 2 λεπτά
03.03.18 • 10:37
#Tags:

Τεράστια αναστάτωση έχει δημιουργηθεί για την αναβολή, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, του χωμάτινου Rally Sprint Λιβαδειάς, το οποίο ήταν πρεμιέρα του Πανελληνίου Κυπέλλου Χώματος και του Πρωταθλήματος Ιστορικών Αυτοκινήτων και ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου.

Οι ομάδες, πληρώματα και υποστηρικτές, ήδη είχαν εγκατασταθεί στη Λιβαδειά και στη γύρω περιοχή και είχαν αρχίσει τις δοκιμές ενώ φίλοι του αθλήματος από άλλες περιοχές είχαν κλείσει ξενοδοχεία για τις διανυκτερεύσεις τους καθώς και καταστήματα για φαγητό.

Δυστυχώς, η διοργανώτρια ΑΛΦΑΛ, εξέδωσε ανακοίνωση μόλις στις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής 2 Μαρτίου, ενημερώνοντας για την αναβολή του αγώνα λόγω ανάκλησης της εκδοθείσας άδειας διεξαγωγής, από το Δασαρχείο Λιβαδειάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Δασαρχείο είχε ειδοποιήσει το ΔΣ της ΑΛΦΑΛ από τις 14 Φεβρουαρίου οτι δεν δίνει άδεια ενώ στη συνέχεια άδεια διεξαγωγής δεν έδωσε και η τροχαία Λιβαδειάς. Οι εξελίξεις και οι εξηγήσεις που ΠΡΕΠΕΙ να δώσουν διοργανωτές και εμπλεκόμενοι φορείς, ελπίζουμε να ξεκαθαρίσουν το τοπίο κάτω από ποιές συνθήκες δεν πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση αφήνοντας άσχημες εντυπώσεις για την πόλη της Λιβαδειάς (ο αγώνας είχε την υποστήριξη του Δήμου).

Η ανακοίνωση της ΑΛΦΑΛ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Α.Λ.Φ.Α.Λ – Α.Λ.Α.Λ είναι σε δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσει ότι το Ράλλυ Σπριντ Λιβαδειάς 2018 αναβάλλεται λόγω της ανάκλησης τις ήδη εκδοθείσας άδειας από το Δασαρχείο Λιβαδειάς.

Η οργανωτική επιτροπή

Η αφίσα που είχε εκδοθεί για την διεξαγωγή του αγώνα

Ραλι Λιβαδειάς

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle