Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
215

Αναδασμός στον Αγ. Δημήτριο, υπεγράφη η σύμβαση 3.950.000€

< 2 λεπτά
12.08.15 • 17:02
#Tags:

Αναδασμός στον Αγ. Δημήτριο, υπεγράφη η σύμβαση 3.950.000€

Σε συνέχεια του αναδασμού της Τοπικής Κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στο Δήμο Ορχομενού, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «Παράλληλα έργα αναδασμού Τ.Κ Αγίου Δημητρίου», προϋπολογισμού 3.950.000 ευρώ.

Σε μία έκταση περίπου 17.000 στρ., το μεγαλύτερο τμήμα της οποίας χρησιμοποιείται Κωπαίδαγια γεωργικές καλλιέργειες θα εκτελεστούν:

1. Έργα διάνοιξης και διαμόρφωση των προβλεπόμενων από τη μελέτη αναδασμού αγροτικών δρόμων.

2. Κατασκευή του απαραίτητου αποστραγγιστικού δικτύου.

3. Κατασκευή μικρών τεχνικών έργων, για διαβάσεις τάφρων σε νέους αγροτικούς δρόμους και προσβάσεις σε αγροτεμάχια.

Ειδικότερα, προβλέπεται η διάνοιξη αγροτικών δρόμων συνολικού μήκους 80 χλμ. Παράλληλα με την κατασκευή των αγροτικών δρόμων, θα κατασκευαστούν αποστραγγιστικές τάφροι συνολικού μήκους 91 χλμ.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνεχίζει να εκτελεί έργα μεγάλου προϋπολογισμού που συντελούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και τη διευκόλυνση του έργου των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Δίνοντας έμφαση στην αγροτική οικονομία και τον πρωτογενή τομέα παραγωγής, υλοποιεί σημαντικά έργα ζωτικής σημασίας και προπάντων αναπτυξιακής διάστασης.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle