Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
130

Αναζήτηση χώρων για δημιουργία Δημοτικών Λαχανόκηπων στη Λιβαδειά

< 1 λεπτό
22.01.18 • 12:21
#Tags:

Ο Δήμος Λεβαδέων θα υλοποιήσει πρόγραμμα για την δημιουργία Δημοτικών Λαχανόκηπων. Ωφελούμενοι του προγράμματος θα είναι άνεργοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, χαμηλόμισθοι, πολύτεκνοι κλπ, και η επιλογή τους θα γίνει με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια. Σε κάθε ωφελούμενο θα παραχωρηθεί τεμάχιο 50 τμ περίπου για να καλλιεργήσει οπωροκηπευτικά, για την κάλυψη των αναγκών της οικογένειας σε τρόφιμα.

Το 10% της παραγωγής θα διατίθεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, παρακαλούμε όσοι διαθέτετε κτήματα, τα οποία βρίσκονται στα όρια της πόλης Λιβαδειάς, ή αδόμητα οικόπεδα εντός σχεδίου και δεν τα χρησιμοποιείτε, να μας ενημερώσετε αν προτίθεστε να τα διαθέσετε για την υλοποίησή του.

Ο Δήμος θα αναλάβει την περίφραξη, τα αρδευτικά υλικά για το πότισμα και την διαμόρφωση του χώρου. Ελάχιστος χρόνος παραχώρησης τα δύο (2) έτη.  Θα πρέπει να  υπάρχει εφικτή πρόσβαση σε νερό του αγροτεμαχίου.

Οι καλλιέργειες θα είναι κυρίως βιολογικές.

Παρακαλούμε, προκειμένου να προλάβουμε την πρώτη καλλιεργητική περίοδο της Άνοιξης, να μας ενημερώσετε μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2018.

Πληροφορίες: Κώστας Μιχάλης (Υπηρεσία Πρασίνου) τηλ. 2261350873 και Χριστίνα Γκικοπούλου (ομάδα Λεβαδρώ) τηλ. 6945831132

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle