Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
115

Ανακατανομή πόρων για πληρωμή όλων των επιλαχόντων νέων γεωργών

< 1 λεπτό
12.07.18 • 18:28
#Tags:

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες και οι εξαγγελίες των αρμοδίων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης περί πληρωμής των επιλαχόντων νέων έως τα τέλη του Αυγούστου απόφαση που δημοσιεύτηκε στην διαύγεια.

Η εν λόγω απόφαση ανακατανέμει τους πόρους ανά Περιφέρεια, ώστε να ενταχτούν όλοι οι επιλαχόντες (βάσει και των σχετικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργείου) στο πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Ιουνίου ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Χαράλαμπος Κασίμης δεσμεύτηκε σχετικά σε δηλώσεις του ότι «στα τέλη του ερχόμενου Αυγούστου προγραμματίζεται να καταβληθούν οι προκαταβολές στους δικαιούχους του προγράμματος Νέων Αγροτών του 2017, που έμειναν εκτός γιατί ήταν στους επιλαχόντες».

Όπως άλλωστε έχει δηλώσει και στην Χαλκίδα προ ημερών ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου «στο πρόγραμμα θα ενταχτούν συνολικά 16.000 δικαιούχοι».

Διαβάστε τις δηλώσεις του Χ. Κασίμη

Ολόκληρη η απόφαση ανακατανομής

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle