Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
171

Ανακοίνωση "εκδικητή" από τον Γκλέτσο

< 2 λεπτά
10.10.17 • 18:26
#Tags:

Το επικότερο υστερόγραφο σε δελτίο Τύπου τοπικής αυτοδιοίκησης που έχετε δει ποτέAdtech Ad

Εγκαίνια ετοιμαζόταν να κάνει ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις του 'βιολογικού - αποχετευτικού στο Αυλάκι στην περιοχή Μαυρομαντήλα και έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους. Η οργισμένη ανακοίνωση του Δημάρχου ωστόσο ήταν εκείνη που έκανε το γύρο των social media.

antliostasio

Στο επίσημο δελτίο Τύπου του Δήμου, αναφέρεται: "Πρωτού εγκαινιάσουμε το έργο της αποχέτευσης - βιολογικού, κάποιοι επιρήδειο λεηλάτησαν το αντλιοστάσιο στο Αυλάκι στην περιοχή Μαυρομαντήλα". Ως το σημείο αυτό της ανακοίνωσης όλα βαίνουν καλώς. Έλα όμως που αυτή έχει και υστερόγραφο."Υ.Γ.: Όποιος το έκανε θα βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκε" σημειώνει το κείμενο που φέρει την υπογραφή του Απόστολου Γκλέτσου.

grabilla.em7088

Παρά το ασυνήθιστο υστερόγραφο του Δελτίου πρέπει να αναφέρουμε πως η ενέργεια των αγνώστων είναι πράγματι εξοργιστική.

ΠΗΓΗ STILIDANEWS

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle