Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
81

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

< 1 λεπτό
27.08.18 • 15:53
#Tags:

Άνοιξε το σύστημα του υπουργείου Παιδείας για να ενημερώνονται οι υποψήφιοι σε ποια σχολή ή τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν εισαχθεί.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους (τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους  και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων -Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο), να δουν σε ποια σχολή ή τμήμα έχουν περάσει,

ΕΔΩ   και

Βάσεις εισαγωγής ΑΕΙ: Πότε θα ανακοινωθούν, εκτιμήσεις

Οι καταστάσεις των επιτυχόντων θα αναρτηθούν στα λύκεια της χώρας αύριο, Τρίτη 28 Αυγούστου 2018. Ωστόσο, λόγω της ισχύος της διάταξης περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν  δεν θα περιέχουν ονοματεπώνυμα, αλλά μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα  στοιχεία της επιτυχίας.

Σημειώνεται, ότι σήμερα, Δευτέρα 21/8, ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ) και των αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.. Τα αποτελέσματα αυτά είναι επίσης διαθέσιμα, στον παραπάνω σύνδεσμο.
Αθηνά Καστρινάκη

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle