Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
235

Ανανέωσε στον Σύλλα Αιδηψού o επιτυχημένος προπονητής Αργύρης Κουβάρας

< 3 λεπτά
11.08.19 • 11:42
#Tags:

Την λαμπρή του καριέρα συνεχίζει ο Ορχομένιος Αργύρης Κουβάρας στον «Σύλλα Αιδηψού» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Σύλλογος της Αιδηψού ανακοίνωσε την ανανέωση της εμπιστοσύνης του προς τον επιτυχημένο κόοουτς, ο οποίος να σημειώσουμε ότι είναι προπονητής της μικτής ΕΣΚΑΣΕ, βοηθός προπονητή στην Εθνική παγκορασίδων, υπήρξε προπονητής του Απόλλωνα Λιβαδειάς ενώ κατέκτησε με την ομάδα της Εύβοιας στην περσινή σεζόν στην 3η θέση στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του «Σύλλα»

‘Ο Αργύρης Κουβάρας έφερε στο σύλλογο μας τη μεγαλύτερη διάκριση που είχε ποτέ, κατακτώντας με το τμήμα κορασίδων την 3η θέση στην Ελλάδα.
Δε θα μπορούσε να μην είναι κοντά μας και την νέα σεζόν 2019-2020.
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε πως ο Αργύρης Κουβάρας θα προπονεί και θα κοουτσάρει τα γυναικεία τμήματα και ακαδημίες του συλλόγου μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Καλή αγωνιστική σεζόν Αργύρη.

Ένας Προπονητης-Παιδαγωγός πρότυπο τόσο για τα παιδιά , όσο και για εμάς, ο οποίος κατάφερε με ταπεινότητα και αμέτρητες ώρες δουλειάς στο γήπεδο να οδηγήσει το σύλλογο στην πιο επιτυχημένη του χρονιά , γράφοντας χρυσές σελίδες στην ιστορία του Σύλλα Αιδηψου και πετυχαίνοντας την πανελλήνια αναγνώριση του, συμμετέχοντας στην τελική εξάδα του Πανελληνιου Νεανίδων και κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων.

Κόουτς, σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνεις ώστε να πορευτούμε μαζι και τη νέα χρονιά”.

Ένας ακόμη Ορχομένιος που διαπρέπει «εκτός» και μας κάνει υπερήφανους τιμώντας την καταγωγή του.

Αργύρη σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και στη νέα σεζόν και να εκφράσουμε την ευχή να σε καμαρώσουμε σε Ορχομενίτικο Σύλλογο το συντομότερο.

"κλικ" στις φωτό για μεγάλωμα

Αργυρης Κουβαρας 2Αργυρης Κουβαρας 1 Αργυρης Κουβαρας

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle