Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
221

Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας στο TAXISNET τυπώστε και πληρώστε

< 2 λεπτά
29.11.16 • 19:42
#Tags:

Αναρτήθηκαν απόψε στην ιστοσελίδα www.gsis.gr οι πίνακες των Τελών Κυκλοφορίας 2017 (Δ.ΗΛΕ.Δ. Γ.Γ.Δ.Ε.)
Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, αφού εισέλθουν με τον προσωπικό κωδικό τους στην εφαρμογή του TAXISnet. για την εκτύπωση των τελών κυκλοφορίας, θα πρέπει να συμπληρώσουν τον ΑΦΜ τους, αλλά και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και στη συνέχεια να πατήσουν στην επιλογή "εκτύπωση".

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείο Οικονομικών τα τέλη κυκλοφορίας θα παραμείνουν αμετάβλητα το 2017 δηλαδή θα πληρώσουμε ακριβώς ό,τι και το 2016.

Η πληρωμή από τους ιδιοκτήτες των ΙΧ θα πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου και δεν θα αποσταλούν με το ταχυδρομείο τα σχετικά έντυπα ενώ σε περίπτωση που καθυστερήσουν έστω και μία ημέρα να πληρώσουν, τότε θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμο που ισούται με το ισόποσο των τελών.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής, είτε με πιστωτική κάρτα σε άτοκες δόσεις, είτε με μετρητά σε οποιοδήποτε κατάστημα τράπεζας.

Τι θα πληρώσουμε

Για επιβατηγά αυτοκίνητα, δίκυκλες και τρίκυκλες μοτοσικλέτες που έχουν ταξινομηθεί έως 31/10/2010, ο υπολογισμός των τελών κυκλοφορίας γίνεται αποκλειστικά βάσει του κυβισμού τους.

pinakas1

Για όσα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες ταξινομήθηκαν απο την 1η Νοεμβρίου 2010 και ύστερα, τα τέλη υπολογίζονται βάσει της εκπομπής ρύπων. Για να προκύψει το ποσό των τελών, πολλαπλασιάζονται οι εκπομπές ρύπων με την τιμή του αντίστοιχου κλιμακίου απο τον κάτωθι πίνακα.

pinakas2

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle