Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
135

Ανατροπή σκηνικού, αναζητούνται διαμερίσματα για πρόσφυγες στη Λιβαδειά. Επιστολή Μουζάλα

< 2 λεπτά
25.08.16 • 10:05
#Tags:

Ανατρέπεται το μέχρι σήμερα σκηνικό που ήθελε την εγκατάσταση προσφύγων σε εργοστάσια και βουστάσια μετά από πολύ κουβέντα, άγριες κόντρες, αντεγκλίσεις αλλαγές αποφάσεων εδώ και δύο μήνες σχετικά με την εγκατάσταση προσφύγων στην περιοχή της Λιβαδειάς.

Η Δημοτική αρχή ψάχνοντας για λύσεις πρότεινε διάφορα μέρη (Καλαμπόκας, Ανάληψη) ενώ η αντίπολίτευση πρότεινε άλλες λύσεις ακόμα και την μίσθωση ξενοδοχείων και διαμερισμάτων.

Τώρα φαίνεται πως γίνεται μία ακόμη ανατροπή και ο Δήμος Λιβαδειάς με ανακοίνωση του αναζητά διαμερίσματα από 60 έως 90 τ.μ. και καλεί τους ιδιοκτήτες να το δηλώσουν στο Δήμο.

Η ανακοίνωση του Δήμου 

"Ο Δήμος Λεβαδέων καλεί τους δημότες, ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, επιφάνειας από 60 έως 90 τ.μ., ή κτιρίου διαμερισμάτων που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα εκμίσθωσης του ΟΗΕ, για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων, να καταθέσουν σχετική αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου Λεβαδέων (Σοφοκλέους 15, ημιόροφος) έως την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016".

Επιστολή Μουζάλα

Στο μεταξύ ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για την μεταναστευτική πολιτική Γιάννης Μουζάλας, έστειλε επιστολή στην Δήμαρχο Λιβαδειάς με την οποία αφού την ευχαριστεί για τις προσπάθειές της και την συνεισφορά της για την επίλυση στο θέμα της εγκατάστασης των προφύγων, επισημαίνει οτι βλέπει σοβαρά την περίπτωση ενοικίασης διαμερισμάτων που του πρότεινε η Δήμαρχος.

Σε περίπτωση που μέσα σε 15 ημέρες δεν βρεθούν τα διαμερίσματα για την στέγαση 500 ατόμων, όπως επισημαίνει ο Υπουργός, τότε θα προχωρήσουν οι απαιτούμενες ανέργεις για την εγκατάστασή τους στην Ανάληψη.

Επιστολη Μουζαλα σε ΠουλουΕπιστολη Μουζαλα σε Πουλου 1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle