Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
163

Ανοίγει απόψε το «Σύνορο» της Τσιλέρ

< 2 λεπτά
23.12.14 • 13:51
#Tags:

Ανοίγει απόψε το «Σύνορο» της Τσιλέρ

Ένας όμορφος χώρος δημιουργήθηκε μετά την ανακαίνιση που πραγματοποιήθηκε στο «καφέ Σύνορο» και θα Τζακιανοίξει τις πόρτες από σήμερα Τρίτη 23 Δεκεμβρίου για να δεχτεί τους φίλους του.
Πραγματικά γουστόζικος και ατμοσφαιρικός χώρος που παραπέμπει σε υψηλού επιπέδου αισθητικής και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα inn καταστήματα αυτού του είδους στην περιφέρεια αλλά και στις μεγαλουπόλεις.
Η Κική, η Ελίνα και ο Λουκάς με πολύ μεράκι, προσωπική φροντίδα και τη βοήθεια φίλων τους δημιούργησαν αυτό τον ζεστό και φιλικό χώρο και περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν..
Το άνοιγμα του «Σύνορου» συμπίπτει με τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όπου οι επισκέπτες θα περάσουν αξέχαστες στιγμές με την φιλική εξυπηρέτηση και τις νοστιμιές, εκτός από ποτά και καφέδες που θα σερβίρει η κουζίνα τους.

Αποκλειστικές φωτογραφίες πριν το άνοιγμα asopichos.gr
Μπαρ

 

 

 

 

 

 

Διακοσμος

Ταμπέλα

Ταβανι

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle