Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
800

Αντί για λουλούδια οι γλάστρες είχαν χασίς στον Ορχομενό

< 2 λεπτά
11.05.15 • 17:47
#Tags:

Αντί για λουλούδια οι γλάστρες είχαν χασίς στον Ορχομενό

Σε γλάστρες καλλιεργούσε χασίς 45χρονος στον Ορχομενό αλλά τον συνέλαβαν αστυνομικοί Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, προτού προλάβει την... ανθοφορία. 

Δενδρυλια χασιςΜετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, φυτεμένα σε γλάστρες και ύψους από 20 έως 45 εκατοστών το καθένα.

Σε βάρος του 45χρονου, εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς, για παραβίαση εκτέλεσης ποινών.

΄Εκλεβε καλώδια Ρουμάνος

Στον Ορχομενό επίσης συνελήφθη χθες Κυριακή το βράδυ, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 26χρονος Ρουμάνος, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα, ο 26χρονος αποπειράθηκε να αφαιρέσει καλώδια χαλκού, μήκους 20 μέτρων, από στύλο της ΔΕΔΔΗΕ.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα καλώδια χαλκού, τα οποία αποδόθηκαν και αποδόθηκαν στην επιχέιρηση.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle