Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
305

Αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο Θήβας

< 2 λεπτά
08.10.15 • 16:50
#Tags:

Αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο Θήβας 

Αξονικός Τομογράφος, η προμήθεια του οποίου εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΠΑ 2007-2013, τοποθετήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Θήβας για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο αξονικός τομογράφος θα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα γιατί υπάρχει μόνο ένα άτομο εξειδικευμένο και μπορεί να τον λειτουργήσει.

 Έστω και έτσι όμως θα εξυπηρετηθούν οι πολίτες της επαρχίας Θηβών που αναγκαστικά έπρεπε να μεταβούν στο Γ.Ν. Αξονικος τομογραφος ΘηβαςΛιβαδειάς για να κάνουν μια αξονική τομογραφία ή να πληρώσουν μεγάλο ποσό σε ιδιωτικό κέντρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διοικητής και ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου αλλά και ο Δήμαρχος Θηβαίων ευχαρίστησαν θερμά τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, για την πολύτιμη και καθοριστική συμβολή του στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου.

Τα εγκαίνια για την εγκατάσταση του αξονικού τομογράφου πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη, του Δημάρχου Θηβαίων κ. Σπύρου Νικολάου, του Διοικητή των Γ.Ν. Θήβας και Λιβαδειάς κ. Κω/νου Ρουσόπουλου, του Αναπληρωτή Διοικητή κ. Σπύρου Δεσύλλα, των Αντιπεριφερειαρχών της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας κας Φανής Παπαθωμάς και κ. Κώστα Μπακομήτρου, εκπροσώπων του Δήμου, του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών και άλλων φορέων – συλλόγων της περιοχής.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle