Asopichos Logo
19-03-2024
Asopichos Logo
229

Απάτη με ράσο, το site του Δήμου και η… αλατιέρα

< 6 λεπτά
05.01.15 • 21:39
#Tags:

Απάτη με ράσο, το site του Δήμου και η… αλατιέρα

Η κρίση κολάζει, οδηγεί στην αμαρτία. Αυτό έπαθε και ένας ιερέας απατεώνας στη περιοχή μας, Ρασα παπαδεςαπέσπασε από το ποίμνιό του 10.000€ για να τους βγάλει χαμηλότοκα δάνεια από τη Βουλγαρία όπου είχε όπως έλεγε υψηλές γνωριμίες. Στη προσπάθειά του να πείσει τα θύματά του επικαλείτο και την φιλική σχέση, όπως διέδιδε, με τον Αρχιεπίσκοπο.

Βέβαια ο ψεύτης και ο κλέφτης το πρώτο χρόνο χαίρονται και έτσι η «μηχανή» που είχε στήσει ο ιερέας αποκαλύφτηκε και η Μητρόπολη Θηβών και Λιβαδειάς το έθεσε σε αργία.

Γυαλιά καρφιά έκαναν, άγνωστοι μέχρι στιγμής, οχτώ αυτοκίνητα γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Λιβαδειάς. Για τον εντοπισμό των δραστών οι αστυνομικές αρχές ελπίζουν οι κάμερες παρακολούθησης να τους έχουν καταγράψει. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αγανακτισμένοι πολίτες για την ποιότητα της υγείας στο τόπο μας…

Τυχεροί οι μαθητές αφού δεν θα προλάβουν καλά-καλά να προσαρμοστούν από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και μέσα σε ένα προεκλογικό κλίμα, θα χάσουν άλλες δύο ημέρες. Ετσι την Παρασκευή 23 και την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία για να στηθούν οι κάλπες.

Μεγάλη τιμή για τη περιοχή μας η υποψηφιότητα ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Η κίνηση αυτή του επικεφαλής του ΚΚΕ έχει ήδη πονοκεφαλιάσει τους άλλους κομματικούς μηχανισμού της Βοιωτίας που προσδοκούν έδρα στο Νομό.

Ξεπέρασε κάθε τεστ IQ ένας κλέφτης στο Αμπελοχώρι της Θήβας. Έκλεψε ένα Bob Cat (φορτωτής) αξίας 17.000 και έκανε βόλτες με αυτό! Ετσι μόλις καταγγέλθηκε το γεγονός, σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές και μετά από λίγο συνελήφθη να το οδηγεί.

Μα είναι κακό να στηρίζει τη μαμά του; Διαβάζουμε ότι εκρηκτική είναι η κατάσταση για τον καταρτισμό των ψηφοδελτίων της ΝΔ στη Βοιωτία. Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής θέλει να βάλει στο ψηφοδέλτιο της γαλάζιας παράταξης του Νομού, ντε και καλά, τη μαμά του αλλά με το πατρικό της όνομα. Η κατάσταση αυτή έχει εκνευρίσει την ηγεσία της ΝΔ ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζεται πρόταση μομφής κατά του γραμματέα. Αναμένουμε εξελίξεις

site 1Το site του Δήμου Ορχομενού κατασκευάζεται εξ αρχής από τον ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό έγινε γιατί η προηγούμενη κατασκευή δεν ήταν διαχειρίσιμη από ανθρώπους του Δήμου αλλά από ανθρώπους της εταιρείας, η οποία μάλιστα είχε κενά στην οργάνωση και στην ενημέρωση… εκ του μακρόθεν. 

Βέβαια στο site αναφέρεται 1998-2015 τι σημαίνει αυτό; Υπάρχει υλικό από τότε και θα αξιοποιηθεί; Υπήρχαν χρήσιμες πληροφορίες στο «παλιό» site που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ή χάθηκαν; Αναμένουμε την ολοκλήρωση του έργου.

Με προσωπική επιλογή ο Δήμαρχος Ορχομενού (νομότυπα βέβαια) προσέλαβε δύο ειδικούς συνεργάτες για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου αλλά και την εξειδικευμένη βοήθεια που θα του παρέχουν. Τον ένα τον ξέρουμε, έχει ονοματεπώνυμο και είναι γνωστός, την άλλη (για γυναίκα πρόκειται) θα την μάθουμε;

Μεγάλο χτύπημα ετοίμαζε ο Ξηρός. Θεωρεί την 17Ν τελειωμένη και έστηνε-έστησε νέα οργάνωση με τους «πιτσιρικάδες» όπως λένε και οι αστυνομικοί των πυρήνων. Έτσι η εμπειρία δεν πήγε χαμένη, από τις κατσαρόλες με τα γκαζάκια των πυρήνων σε εξειδικευμένες παγιδεύσεις και εκρήξεις όπως αυτή στη Τράπεζα της Ελλάδας την οποία αστυνομικοί κύκλοι αναφέρουν και ως πρακτική εξάσκηση…

Πάμε καλά; Σίγουρα όχι αλλά τι να πεις για την σύλληψη Πατρινού για χρέος στην εφορία του απίστευτου ποσού 50€!!! Ναι καλά διαβάζεται για 50€ κινήθηκε ολόκληρος μηχανισμός για να συλλάβει έναν, φτωχό, πολίτη. Δεν τελειώνει όμως εδώ η παράνοια του κράτους! Ο Δήμαρχος μόλις έμαθε το γεγονός ειδοποίησε ότι θα πληρώσει αυτός το χρέος. Κι όμως, τον ειδοποίησαν ότι δεν μπορούν να τον αφήσουν ελεύθερο γιατί τα ταμεία είναι κλειστά και χωρίς απόδειξη πληρωμής δεν μπορούν να τον αφήσουν… Δεν τελείωσε όμως! Λόγω της αργίας των Φώτων ο άνθρωπος θα πρέπει να κρατηθεί μέχρι να ανοίξουν τα ταμεία… εκτός και αν (προεκλογική περίοδος φευ) γίνει παρέμβαση-σωτήρια από ψηλά… ήμαρτον Κύριε.

Μιας και είπα για τις εκλογές, να σας πω ότι μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα της ψήφου των 18άρηδων. Δημοσίευσε την είδηση τις προηγούμενες ημέρες και ο asopichos. Τα πολιτικά κόμματα, το ένα μετά το άλλο κάνουν διαβήματα στη κυβέρνηση να λύσει το θέμα με τροποποίηση του Προεδρικού Διατάγματος που θέλει οι εκλογικοί κατάλογοι να ενημερώνονται κάθε Φλεβάρη.

Αποκλεισμενοι χιονιαΈρχεται κακοκαιρία πάλι. Τα ξύλα τελειώνουν, το πετρέλαιο δε φτάνει έρχονται και εκλογές… αλλά ο κρατικός μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα! Ποια ετοιμότητα που κλείνει η Εθνική οδός και κόβεται η Ελλάδα στη μέση; Ναι δεν διαφωνούμε, το χιόνι πάρα πολύ, οι αφελείς χωρίς αλυσίδες κλπ κλπ κλπ. Όμως αφού είμαστε προετοιμασμένοι γιατί δεν κάνουμε τα αυτονόητα; Ποια είναι αυτά; Μπλόκα της Τροχαίας και έλεγχος για αλυσίδες σε κομβικά σημεία για όλα τα τροχοφόρα. Δεν έχεις; γυρνάς πίσω και βέβαια ΑΛΑΤΙ. Όμως το αλάτι, το ρίχνουμε πριν ώστε να μη στρωθεί ή παγώσει το χιόνι και όχι να στέλνουμε την «αλατιέρα» αφού το έχει στρώσει και έχουν μείνει όλα τα αυτοκίνητα. Ασε που δεν μπορεί να περάσει μετά...

Αυτά και σας εύχομαι ζεστές ημέρες μέχρι να τα ξαναπούμε, με τιμή 

Ασκαρδαμυκτος

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle