Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
81

Απέρριψε το Υπ. Οικονομίας το αίτημα της Περιφέρειας για την Έκθεση Λαμίας

< 2 λεπτά
02.03.17 • 20:05
#Tags:

Με τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δ. Παπαδημητρίου συναντήθηκαν την Πέμπτη 2 Μαρτίου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Ευθύμιος Καραΐσκος, προκειμένου να συζητηθεί το κοινό αίτημα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, των Δήμων και των φορέων ώστε να περιέλθει η εποπτεία της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους φορείς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της επιστολής που απέστειλε ο Περιφερειάρχης και στην οποία επισήμανε ότι θα πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις καθώς η πίεση χρόνου είναι μεγάλη σε σχέση με την διεξαγωγή της 51ης έκθεσης και του Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο κ. Μπακογιάννης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ενημέρωσε τον υπουργό για την κρίσιμη καμπή στην οποία βρίσκεται ο θεσμός, αλλά και για την πρόθεση της Περιφέρειας να αναλάβει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν προκύψει.

Για άκαμπτη θέση του υπουργού έκανε λόγο στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, τονίζοντας ότι αν δεν ληφθούν άμεσα αποφάσεις, χάνεται μία ουσιαστική ευκαιρία για τον τουρισμό, την επιχειρηματικότητα και την οικονομία της Στερεάς Ελλάδας.

«Δυστυχώς δεν βρήκαμε ανταπόκριση στο κοινό αίτημα της κοινωνίας της Στερεάς Ελλάδας για να αναλάβουμε την τύχης της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι προτιμούμε να αφήνουμε έναν θεσμό 50 ετών να καρκινοβατεί από το να εκμεταλλευτούμε ως χώρα τις ευκαιρίες που μας δίνει. Παρουσιάσαμε ολοκληρωμένη πρόταση που μπορεί να κρατήσει ζωντανή την έκθεση και να δώσει ανάσα στο εμπόριο, την επιχειρηματικότητα και την οικονομία μας αλλά βρεθήκαμε μπροστά στην άκαμπτη στάση του υπουργού και φοβάμαι ότι θα χάσουμε ακόμη μία ευκαιρία» επισήμανε ο κ. Μπακογιάννης.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle