Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
97

Απαξίωση του Νοσοκομείου Λιβαδειάς καταγγέλουν οι εργαζόμενοι

< 2 λεπτά
12.07.16 • 18:13
#Tags:

Ο Σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομειου Λιβαδειάς κατεγγέλει την διοίκηση της 5ης Υ.ΠΕ. που με την τακτική να υποκύπτει στις ρουσφετολογικές μετακινήσεις και στις εξυπηρετήσεις ημετέρων, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια το νοσοκομείο μας σε συρρίκνωση των δομών του, με επακόλουθο την κατάρρευσή του, αδιαφορώντας για την δική μας υποστελέχωση και την ποιότητα των υγειονομικών παροχών του Βοιωτού πολίτη.

Η ανακοινωση του Συλλόγου εργαζομένων:

Για άλλη μια φορά η διοίκηση της 5ης Υ.ΠΕ. καταστρατηγεί κάθε όριο ασφαλούς λειτουργίας νοσηλευτικών μονάδων, ζητώντας να μετακινηθούν εν μέσω καλοκαιριού από το νοσοκομείο Λιβαδειάς νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό με τρίμηνες μετακινήσεις ή με μόνιμες μετατάξεις προς αλλά νοσοκομεία της επικράτειας, αδιαφορώντας για την παροχή ασφαλούς νοσηλευτικής φροντίδας των πολιτών της Βοιωτίας.
Έχουμε επισημάνει πολλές φορές την απαξίωση και την άνιση μεταχείριση του νοσοκομείου μας, αφού αποτελούμε δεξαμενή ιατρικού νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού.
Η διοίκηση της 5ης Υ.ΠΕ. με την τακτική να υποκύπτει στις ρουσφετολογικές μετακινήσεις και στις εξυπηρετήσεις ημετέρων, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια το νοσοκομείο μας σε συρρίκνωση των δομών του, με επακόλουθο την κατάρρευσή του, αδιαφορώντας για την δική μας υποστελέχωση και την ποιότητα των υγειονομικών παροχών του Βοιωτού πολίτη.
Πόσο ακόμη το νοσοκομείο θα λειτουργεί χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού, με απλήρωτες εφημερίες και χωρίς ρεπό?
Η κατάσταση είναι μη διαχείριση και τα προβλήματα συσσωρεύονται
Η διοίκηση της 5ης ΥΠΕ ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της.
Το Δ.Σ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle