Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
95

Απεργούν οι Εργαστηριακοί Ιατροί της Θήβας

< 1 λεπτό
23.05.19 • 07:33
#Tags:

Με επείγουσα ανακοίνωση ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας ενημερώνει για την τριήμερη απεργία των Εργαστηριακών Ιατρικών η οποία ξεκίνησε από σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 25 Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οι Ιατροί-Εργαστηριακοί της Θήβας θα απεργήσουν στις 23,24 και 25 Μαΐου 2019.
Η στήριξη όλων μας στις κινητοποιήσεις τους είναι απολύτως αναγκαία και κρίσιμη, γιατί το παράλογο και άδικο claw back οδηγεί στο κλείσιμο των Ιατρείων τους και αυτό θα έχει τεράστιες επιπτώσεις στο σύνολο των γιατρών της χώρας.
Ο Ι.Σ. Θήβας συμπαρίσταται στον αγώνα των συναδέλφων Εργαστηριακών και ενημερώνει τους πολίτες του Νομού μας ότι η τριήμερη απεργία, είναι κραυγή αγωνίας για το μέλλον τους.
Είναι δικαίωμα και υποχρέωση της πολιτείας , να νομοθετεί και να στηρίζει την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΟΧΙ όμως στις πλάτες των εργαστηριακών ιατρών χωρίς καμία απολύτως δική της συμμετοχή.
Οι εργαστηριακοί ιατροί δεν έχουν μόνο υποχρεώσεις στην πολιτεία αλλά και ίσα δικαιώματα με τους υπόλοιπους πολίτες.

Για τον Ιατρικό Σύλλογο Θήβας
Η Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας
Φιλιώ Πρωτόπαπα             Λουκάς Ανανίκας"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle