Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
97

Απεργούν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στους Δήμους

< 1 λεπτό
21.06.17 • 11:33
#Tags:

O Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς στα πλαίσια της συμμετοχής του την ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ για το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση , ενημερώνει τα μέλη του και όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει ότι θα αναχωρήσει λεωφορείο για την Αθήνα από το χώρο του Ζαππείου Λιβαδειας στις 8:30 το πρωί . Η μεταφορά στην Αθήνα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Κανείς δεν μπορεί να παίζει με το μέλλον των εργαζομένων που στηρίζουν πλέον την καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών καθαριότητας των Δήμων.
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ποτέ δεν κατέθεσαν τα όπλα, δεν λιποτάκτησαν, δεν εγκατέλειψαν τον αγώνα, κατά της πολιτικής των Μνημονίων που μόνο στόχο έχουν την ιδιωτικοποίηση των Υπηρεσιών Καθαριότητας των Δήμων.

ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!! ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ!!!

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ !!!

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle