Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
86

Αποδέσμευση λογαριασμών της πρώην ΑΤΕ 7,34 εκατ. ευρώ σε αγρότες

< 1 λεπτό
17.03.17 • 16:31
#Tags:

Υπογράφηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, B. Αποστόλου, η Απόφαση για την αποδέσμευση λογαριασμών της πρώην ΑΤΕ που είχαν δεσμευθεί για την περίοδο 2003-2015.

Οι δεσμευμένοι λογαριασμοί αφορούσαν σε ποσά που είχαν καταβληθεί σε παραγωγούς έναντι – υπό μορφή ταμειακών διευκολύνσεων ή προκαταβολών - για ενισχύσεις και αποζημιώσεις της ΚΑΠ, Μέτρα Αγροτικής Ανάπτυξης, Δικαιώματα Ενιαίας Ενίσχυσης, ενισχύσεις ελαιοπαραγωγών καθώς και αποζημιώσεις πυρόπληκτων.

Με την απόφαση αυτή επιλύεται ένα χρονίζον πρόβλημα που αφορά 26.613 αγρότες, οι οποίοι θα λάβουν τα υπόλοιπα των ποσών που δικαιούνται, συνολικού ύψους 7,34 εκατ. ευρώ, και τα οποία παρέμεναν δεσμευμένα από δεκαετίας και πλέον.

Το επόμενο διάστημα οι δικαιούχοι αγρότες θα λάβουν σχετική ενημέρωση από την Τράπεζά τους και θα μπορούν να εισπράξουν τα ποσά που δικαιούνται.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle