Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
110

Ο ΕΛΓΑ πληρώνει αποζημιώσεις από 8/12

< 2 λεπτά
07.12.15 • 19:40
#Tags:

Ο ΕΛΓΑ πληρώνει αποζημιώσεις από 8/12

Ολοκληρώθηκαν σήμερα από τον ΕΛ.Γ.Α, όπως είχε δεσμευθεί, οι διαδικασίες αποστολής των ηλεκτρονικών αρχείων πληρωμής αποζημιώσεων προς την τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου να πλημμυρες χωραφιαπιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς 24.466 δικαιούχων παραγωγών, αποζημιώσεις συνολικού ύψους περίπου 32 εκατ. ευρώ.

Οι αποζημιώσεις αυτές, αφορούν, εκκαθαρίσεις ζημιών στη φυτική παραγωγή και κυρίως σε ελιές, οπωροφόρα δέντρα, σανοδοτικά φυτά, εσπεριδοειδή, χειμερινά κηπευτικά, βαμβάκια και καπνά από διάφορα ζημιογόνα αίτια για τα έτη 2014 και για το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Το συνολικό ποσό των αποζημιώσεων ανέρχεται στα 31.859.177,96 με τους Νομούς Ροδόπης, Πέλλας, Ηλείας και Ημαθίας να απορροφούν το μεγαλύτερο ποσοστό.

Αναμενόμενη ημερομηνία καταβολής των αποζημιώσεων στους δικαιούχους η Τρίτη 08 Δεκεμβρίου 2015.

Για να δείτε αναλυτικά την κατανομή των ποσών ανά Νομό επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΕΛΓΑ ή πατήστε εδώ 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle