Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
106

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Η Παρουσίαση του Αγροτικού Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στον Ορχομενό

< 1 λεπτό
08.09.15 • 18:05
#Tags:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Η Παρουσίαση του Αγροτικού Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στον Ορχομενό.

Την ερχόμενη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στον Ορχομενό η πρώτη πανελλαδική παρουσίαση του Αγροτικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ από τον πρώην Αποστόλου στη ΒουλήΑναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στον τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και υποψήφιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια, Βαγγέλη Αποστόλου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του asopichos.gr, επιλέχτηκε ο Ορχομενός έναντι άλλων περιοχών και έτσι βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο των εξελίξεων που ως "πρωτεύουσα" της Κωπαϊδας παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις για την αγροτιά.

Αλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Ορχομένιος βρίσκεται στην Αντιπροεδρία του ΕΛΓΑ, ο κ Θανάσης Ζαννιάς ο οποίος θα είναι και υποψήφιος στη Βοιωτία καταλαμβάνοντας, όπως τονίζει, την τελευταία και τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.    

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle