Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
124

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Επιασε τόπο η αντίδρασή μας, αύριο κλιμάκιο για το κλειστό στον Ορχομενό

< 3 λεπτά
19.01.15 • 11:53
#Tags:

Επιασε τόπο η αντίδρασή μας, αύριο κλιμάκιο για το κλειστό στον Ορχομενό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του asopichos.gr κλιμάκιο της ΓΓΑ θα βρεθεί άυριο στον Ορχομενό και θα επισκεφτεί το κλειστό γυμναστήριο για να εκτιμήσει το μέγεθος των ζημιών, να sporteventσυντάξει έκθεση και στη συνέχει να γίνει μελέτη για την επισκευή του κλειστού γυμναστηρίου.

Οι διαμαρτυρίες μας, οι φωτογραφίες και ο σάλος που προκαλέσαμε «έπιασε τόπο» και πιθανώς να δούμε χαραμάδα φωτός στο τούνελ. 

Όπως θα δείτε και στην πρώτη σελίδα μας φτάσαμε στην 41η ημέρα που ανελλιπώς δημοσιεύουμε το θ έμα της αποκατάστασης και φάνηκε μια ελπίδα στον ορίζοντα.

Αυτό το πετύχαμε ΟΛΟΙ μας!!! και όλοι θα είμαστε εκεί όταν θα λειτουργήσει...

Θα χρειαστεί βέβαια να περιμένουμε, αλλά ας είναι η αρχή πολλές φορές είναι το ήμισυ του παντός και ενώ περιμέναμε τόσα χρόνια ίσως τώρα να έχουμε μια ελπίδα.

Ο Ασώπιχος, ο Ολυμπιονίκης του Ορχομενού, όπως του αρμόζει, τάχθηκε επικεφαλής στορεπορτάζ διαρκείας και με ένα ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο, μετρώντας μέρα-μέρα την αδιαφορία για να σταματήσει αυτή η πληγή που δηλητηριάζει τον τόπο μας.
Αυτή η θέση βρήκεσυμπαραστάτες και πάρα πολλοί συμπολίτες με κάθε τρόπο μας πληροφορούν ότι είναι μαζί μας για την οριστική επίλυση.
Διαστάσεις
gazzettaΗ προσπάθειά μας αυτή έχει πιάσει τόπο και παίρνει μεγάλες διαστάσεις αφού όλο και περισσότερα ΜΜΕ ασχολούνται με το θέμα.
Εκτός από κομματικούς μηχανισμούς που ενοχλούνται τώρα προεκλογικά, και άλλοι άρχισαν να ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ, άλλοι να καταλογίζουν ευθύνες, απλοί πολίτες από τον Ορχομενό, τη Λιβαδειά, την περιφέρεια και από άλλα μέρη της χώρας, μας στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

Το θέμα σύμφωνα με το ρεπορτάζσυζητείται σε κύκλους του Υπουργείου Αθλητισμού, της Περιφέρειας, στη ΓΓ Αθλητισμού και άλλους φορείς.
Το παγκόσμιας εμβέλειας, η μεγαλύτερη αθλητική πύλη στη χώρα μας, το www.gazzetta.gr αφιέρωσε αυτούσιο το ρεπορτάζ του ΑΣΩΠΙΧΟΥ κάνοντας γνωστό το ζήτημα σε εκατομμύρια αναγνώστες-επισκέπτες.
Εκτός από το gazzetta αυτούσιο επίσης το ρεπορτάζ δημοσίευσαν η μεγάλου βεληνεκούς επίσης πύλη www.sportevent.gr και ο Ανεξάρτητος Παρατηρητής στην ηλεκτρονική του σελίδαwww.anparatiritis.gr, το www.hleianews.gr, το www.findGR.net είναι μερικά από τα ΜΜΕ που ασχολήθηκαν με το θέμα του κλειστού γυμναστηρίου Ορχομενού.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle