Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
129

Απολογισμός για την άρδευση της Κωπαΐδας

< 1 λεπτό
05.12.15 • 05:49
#Tags:

Απολογισμός για την άρδευση της Κωπαΐδας 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καλει τους πολίτες-αγρότες  σε δημόσια διαβούλευση για την άρδευση της Κωπαΐδας.

Στην πρόσκληση ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης επισημαίνει οτι πέρασε ένας Μπακογιαννης Ασωποςχρόνος που η Περιφέρεια ανέλαβε την άρδευση - και όχι μόνο - της Κωπαΐδας. Και επισημαίνει:

"Μαζί αποφασίσαμε και οργανώσαμε τον τρόπο διαχείρισης του δύσκολου αυτού εγχειρήματος. Συνεπείς στην πάγια αρχή μας, για διαβούλευση, συναίνεση και συναπόφαση, σας καλούμε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17:00, στην Αίθουσα Συμβουλίων, του Διοικητηρίου, στη Λιβαδειά, για να συζητήσουμε πώς τα πήγαμε στον δύσκολο πρώτο χρόνο και πώς θα γίνουμε καλύτεροι, αλλά και να αποφασίσουμε για την επόμενη χρονιά και το μέλλον.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle