Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
139

Απορρίφθηκε η έφεση του Λεβαδειακού. Η Βέροια στη Super league.

< 2 λεπτά
03.08.15 • 20:18
#Tags:

Απορρίφθηκε η έφεση του Λεβαδειακού. Η Βέροια στη  Super league.

Απορρίφθηκε η έφεση του Λεβαδειακού κατά της ΠΑΕ Βέροιας κατά πλειοψηφία από το Διαιτητικό της ΕΠΟ σύμφωνα με την απόφαση του οποίου παραμένει η Βέροια στην Super league.

ΛεβδειακόςΗ Βέροια αρχικά είχε αθωωθεί για την κατηγορία της χειραγώγησης αγώνα με τον Ολυμπιακό, όμως η ΠΑΕ Λεβαδειακός είχε ασκήσει έφεση, η οποία και είχε απορριφθεί. 

Η ομάδα της Λιβαδειάς άσκησε το τελευταίο ένδικο μέσο, καταθέτοντας έφεση,  όμως δεν δικαιώθηκαν ούτε από το Διαιτητικό Δικαστήριο, η απόφαση του οποίου κρατά τη Βέροια στη μεγάλη κατηγορία. 

Το παραπάνω αποφασίστηκε σήμερα 3/8 από το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ που πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

1.Απορρίπτει την από 20.6.2015 αίτηση–προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (ζητούσε την ακύρωση της υπ’ αριθμ. 1/28-4-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ).

2.Απορρίπτει, κατά πλειοψηφία, την προσφυγή της ΠΑΕ Λεβαδειακός κατά των ΠΑΕ Βέροια, Γ. Λαναρή, Γ. Αρβανιτίδη και της υπ΄ αριθμ. 63/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle