Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
114

Αποστόλου: Αν πάρουμε πίσω τα μέτρα φεύγουμε από την Ευρώπη

< 3 λεπτά
24.01.16 • 08:23
#Tags:

Αποστόλου: Αν πάρουμε πίσω τα μέτρα φεύγουμε από την Ευρώπη

Συνεχίζουν οι αγρότες τις κινητοποιήσεις τους ενώ οι συζητήσεις στα ΜΜΕ έχουν φουντώσει μεταξύ υπουργών, τεχνοκρατών και αγροτοσυνδικαλιστών.

Σήμερα το πρωί από το μπλόκο του Κάστρου ο Γιώργος Τακμάκης τοποθετήθηκε για τις θέσεις των αγροτών όπως και ο Γιάννης Βάγγος οι οποίοι επανέλαβαν ότι τα Γιώργος Τακμάκηςμπλόκα παραμένουν στους δρόμους και αν δεν πάρει η Κυβέρνηση το νομοσχέδιο πίσω δεν κάνουν πίσω.

Οι αγρότες και στα άλλα μπλόκα τονίζουν ότι προχωράνε στους αποκλεισμούς των εθνικών οδών για δύο ώρες δύο φορές την ημέρα την Δευτέρα και την Τρίτη 25 και 26 Ιανουαρίου..

Παράλληλα οι αγρότες ετοιμάζονται για την πανελλήνια συνάντησή τους στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Τρίτη όπου θα αποφασίσουν για την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.Γιάννης Βάγγος

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου σε δηλώσεις του σήμερα στα κανάλια επανέλαβε ότι ο διάλογος πρέπει να Βαγγέλης Αποστόλουσυνεχιστεί, πως έχουν εξασφαλιστεί 2,6 δις € για για στήριξη 700.000 αγροτών ενώ υποστήριξε ότι στο φορολογικό για το 2015 οι αγρότες θα πληρώσουν ότι και τα προηγούμενα χρόνια και με βάση υπολογισμούς και λιγότερα.

Ο κ Αποστόλου επισήμανε ότι το Ασφαλιστικό δεν μπορεί η Κυβέρνηση να πάρει πίσω γιατί είναι στη συμφωνία που υπέγραψε οι χώρα με τους θεσμούς και την ΕΕ και αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να φύγουμε από την ΕΕ. «Δεν υπάρχει σχέδιο νόμου είναι πρόταση για συζήτηση. Από σήμερα ενισχύεται με 3,4 δις ο ΟΓΑ από τον προϋπολογισμό που πληρώνουν όλοι οι πολίτες ενώ η βασική σύνταξη 2027 θα είναι μηδέν ενώ εμείς με τα μέτρα που παίρνουμε εξασφαλίζεται στα 384 € σε βάθος χρόνου».

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle