Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
152

Αποφάσεις ΔΣ Δήμου Ορχομενού (11/12)

< 1 λεπτό
12.12.14 • 12:55
#Tags:

Αποφάσεις ΔΣ Δήμου Ορχομενού (11/12)
Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ορχομενού, σήμερα 11 Νοεμβρίου.
Δημοτικο ΣυμβουλιοΠαρουσιάστηκε το πρόγραμμα των τεχνικών έργων που πρόκειται να εκτελεστούν το 2015, η τροποποίηση του προϋπολογισμού του ετήσιου τεχνικού προγράμματος του 2014, η ανάπλαση και κατασκευή περιβάλλοντος χώρου του πνευματικού κέντρου Κάστρου καθώς και ο ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου στην ανώνυμη αναπτυξιακή εταιρεία με την επωνυμία Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας ΟΤΑ (ΑΟΑΣΕ-ΟΤΑ).

Εγκρίθηκαν όλα τα παραπάνω μετά από συζήτηση, διευκρινίσεις και τοποθετήσεις κυρίως των πρώην Δημάρχων Κώστα Ξηρογιάννη και Γιώργου Ζυγούρη, την καταψήφιση από τον Γιώργο Σκόπα ενώ ο Λουκάς Τριανταφύλλου ψήφισε παρών.
Εκπρόσωπου του Δήμου στην Αναπτυξιακή Εταιρία ορίστηκαν η Ελένη Γεωργίου (τακτική) και η Βασιλική Καραβαγγέλη (αναπληρώτρια) .

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle