Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
98

Από Παρασκευή 24/7 έναρξη στο ΚΕ.Π.Α. Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
22.07.15 • 09:34
#Tags:

Από Παρασκευή 24/7 έναρξη στο ΚΕ.Π.Α. Λιβαδειάς
Σάρκα και όστά πήρε η πρωτοβουλία της Δημάρχου Λιβαδειάς Γιώτας Πούλου για την επαναλειτουργία του ΚΕ.Π.Α. Λιβαδειάς (Κέντρο Πιστοποίησης Αναπήρων) ώστε να μπει τέλος στην ταλαιπωρία τωνΚΕΠΑ ΘΗΒΑΣ αναπηροι πολιτών από τις μετακινήσεις τους στο ΚΕ.Π.Α. Θήβας.

Ετσι λοιπόν όλα είναι έτοιμα και οι επιτροπές θα αρχίσουν από την ερχόμενη Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 στη συνέχεια 30 Ιουλίου 2015 και 6 Αυγούστου 2015 στο ΠΕΔΥ Λιβαδειάς που λειτουργεί για το σκοπό αυτό στην οδό Μπουφίδου 8 & Χριστοδούλου 7 στη Λιβαδειά).

Θυμίζουμε ότι στο αίτημα της Δημάρχου Λιβαδειάς είχαν ανταποκριθεί θετικά ο πρώην Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρης Στρατούλης, ο Διοικητής και Υποδιοικητής του ΙΚΑ Γιάννης Θεωνάς, Διονύσης Καλαματιανός και ο βουλευτής Βοιωτίας Γ Σταθάς.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle