Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
129

Από σήμερα οι Αιτήσεις στο Σχολείο Β΄ ευκαιρίας Ορχομενού. Μαθήματα, Δικαιολογητικά

< 3 λεπτά
29.09.15 • 21:47
#Tags:

Από σήμερα οι Αιτήσεις στο Σχολείο Β΄ ευκαιρίας Ορχομενού. Μαθήματα, Δικαιολογητικά

Από σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου και μέχρι την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου θα γίνονται δεκτές αιτήσεις ενδιαφερομένων να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) Ορχομενού.

Το πρόγραμμα υλοποιεί ο Δήμος Ορχομενού και το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Δια βιου μαθησηΘρησκευμάτων διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης ενώ  η φοίτηση είναι δωρεάν και υλοποιείται με χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους.

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ορχομενού (Μινύου 3, Πρώην κτήρια Οργανισμού Κωπαΐδας, Πέτρινα ) κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 10:00-13:00, από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου.

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψηφίου. Για την ένταξη στα τμήματα μάθησης θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης.

Στα προγράμματα εκπαίδευσης μπορούν να συμμετάσχουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης.

Τμήματα μάθησης πραγματοποιούνται εφόσον συμπληρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων. Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης. Εκπαιδευόμενοι που έχουν παρακολουθήσει και ολοκληρώσει επιτυχώς κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ξανά το ίδιο.

Οι θεματικές ενότητες που παρέχονται από το ΚΔΒΜ Δήμου Ορχομενού είναι οι εξής:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2261035122, facebook: Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Ορχομενού.

Το έντυπο της αίτησης με όλα τα διαθέσιμα προγράμματα ανά θεματικό πεδίο διατίθεται και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.orchomenos.gr

Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Κ.Δ.Β.Μ. Σπυριδούλα Μοιρογιάννη

Υπεύθυνη του Δήμου για το Κ.Δ.Β.Μ. Βασιλική Καραβαγγέλη

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle