Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
277

Από τη Δευτέρα 7/8 γυρίζει σελίδα η ΑΕ Ορχομενού

< 2 λεπτά
02.08.17 • 05:24
#Tags:

Η επίσημη πρώτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ουσιαστικά για τη νέα εποχή στην οποία γυρίζει σελίδα η Αθλητική Ενωση Ορχομενού γίνεται την ερχόμενη Δευτέρα 7 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα στις 18:15 έχει οριστεί το ραντεβού στο στάδιο για την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά "η επίσημη αγαπημένη" των Ορχομενίων, η ΑΕΟ, με όραμα, διάθεση και υψηλούς στόχους, η προσπάθεια για την υλοποίηση των οποίων αρχίζει από την Δευτέρα 8 Αυγούστου.

Ο Χρήστος Θεοχάρης, ο τεχνικός κυανόλευκων, αλά και ο τεχνικός διευθυντής Μιχάλης Κασάπης θα έχουν στη διάθεσή τους όλο το δυναμικό της ομάδας στην επίσημη πρώτη ενώ θα έχουν την ευκαιρία οι ποδοσφαιριστές για μια καλύτερη "γνωριμία" μεταξύ τους αλλά και με το τεχνικό τιμ όσο και με το νέο Διοικητικό σχήμα.

Στο καλωσόρισμα αυτό αναμένεται να γίνουν οι πρώτες εξαγγελίες για τους στόχους της ομάδας που δεν άλλοι από τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα με κύριο χαρακτηριστικό την επιθετική διάθεση παντού.

Να σημειώσουμε οτι δυναμικά κινήθηκε η Α.Ε.Ο. στο μεταγραφικό παζάρι αποκτώντας παίκτες εγνωσμένης αξίας έτσι ώστε να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα με απώτερο στόχο να πάρει τη θέση που της αξίζει.

Διαβάστε σχετικά ρεπορτάζ εδώεδώ και εδώ 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle