Asopichos Logo
24-04-2024
Asopichos Logo
456

Από το Παλαιοχώρι Αμφίκλειας ο νέος πρόεδρος του ΟΓΑ Θαν Μπακαλέξης

< 2 λεπτά
11.05.15 • 20:16
#Tags:

Από το Παλαιοχώρι Αμφίκλειας ο νέος πρόεδρος του ΟΓΑ Θαν Μπακαλέξης

Θετική γνώμη κατά πλειοψηφία είχε η Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής για τον υποψήφιο διοικητή του Οργανισμού Αγροτικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) Αθανάσιο Μπακαλέξη, ο οποίος είχε ακρόαση από τα μέλη της εν λόγω Επιτροπής. Θετικά ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΠΑΣΟΚ και αρνητικά η ΝΔ. “Παρών” δήλωσαν η Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι και λευκό το ΚΚΕ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρης Στρατούλης, αφού Πρόεδρος ΟΓΑ Μπακαλέξηςευχαρίστησε τον τέως διοικητή του ΟΓΑ, Ξενοφώντα Βεργίνη, για την καλή συνεργασία που είχαν το τελευταίο τρίμηνο, παρουσίασε τον προτεινόμενο για τη θέση του διοικητή του ΟΓΑ, Αθανάσιο Μπακαλέξη.
Ο κ. Στρατούλης επεσήμανε ότι ο υποψήφιος έχει τα τυπικά αλλά και τα ουσιαστικά προσόντα μετά από σχεδόν 35 χρόνια στον ΟΓΑ (έχει διατελέσει και γενικός διευθυντής του Οργανισμού) και τόνισε ότι μπορεί να βοηθήσει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ.

Ο κ. Μπακαλέξης έκανε μια αναδρομή στην ιστορία και τη λειτουργία του ΟΓΑ και σημείωσε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία για την κοινωνία και την οικονομία της χώρας. Αναφέρθηκε στα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του Οργανισμού. Σχετικά με τα αδύνατα, εστίασε στο ότι εξαρτάται από την κρατική επιχορήγηση. Τόνισε, δε, ότι πρέπει να μας απασχολήσει η διεύρυνση της ασφαλιστικής βάσης, καθώς, όπως είπε, έχει υπάρξει δραματική μείωση του αριθμού των ασφαλισμένων.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle