Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
108

Αρειος Πάγος: Προκαταβολικά οι μετακινήσεις των Δικαστικών

< 2 λεπτά
01.07.15 • 11:47
#Tags:

Αρειος Πάγος: Προκαταβολικά οι μετακινήσεις των Δικαστικών αντιπροσώπων

Ανακοίνωση που αφορά στους Δικαστικούς Αντιπροσώπους, οι οποίοι θα μετακινηθούν εκτός έδρας, προκειμένου να επιτηρήσουν και να εγγυηθούν τη διαδικασία του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, εξέδωσε ο Άρειος Πάγος.

Η Ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Κατόπιν προφορικής διαβεβαίωσης προς εμάς του αρμόδιου Αρειος ΠάγοςΑναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιώργου Κατρούγκαλου, σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι τυπικές διαδικασίες για τον ορισμό υποκαταστημάτων της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και τη μεταφορά των αναγκαίων πιστώσεων, ώστε οι διορισθέντες Δικαστικοί Αντιπρόσωποι εκτός της έδρας τους για τη διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, να ολοκληρώσουν τις ταμειακές διαδικασίες είσπραξης προκαταβολικά της αμοιβής και των δαπανών μετακίνησής τους.

Αθήνα, 30 Ιουνίου 2015
Ο Πρόεδρος του Α1 Πολιτικού
Τμήματος του Αρείου Πάγου

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ
Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου»

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle