Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
95

Αρχίζουν οι ψεκασμοί για την καταπολέμηση του δάκου στην περιοχή Θήβας

< 1 λεπτό
14.09.17 • 09:02
#Tags:

Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς, ότι στα πλαίσια του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς που υλοποιεί η Δ/νση Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Βοιωτίας, έχει προγραμματισθεί ψεκασμός των περιοχών Καπαρελλίου και Μελισσοχωρίου από εδάφους.

Ο ψεκασμός θα αρχίσει στις 15/9/2017 από την περιοχή Αγ. Βασίλειος Καπαρελλίου και θα συνεχιστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες στις υπόλοιπες περιοχές μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Οι ελαιοπαραγωγοί παρακαλούνται να συνεργαστούν και να συνδράμουν το έργο της Υπηρεσίας.

Παρακαλούνται, επίσης, οι βιοκαλλιεργητές και μελισσοκόμοι να έρθουν σε συνεννόηση με τον Τομεάρχη Δακοκτονίας της περιοχής, ώστε οι μεν πρώτοι να επισημάνουν περιμετρικά το ελαιόκτημά τους, οι δε δεύτεροι να απομακρύνουν τις κυψέλες τους ή να κλείσουν τα πορτάκια τους, ώστε να μην ψεκαστούν από τα συνεργεία.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2261350175 (Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Δνσης Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Βοιωτίας)

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle