Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
96

Αρχηγός η Φώφη Γεννηματά

< 3 λεπτά
20.11.17 • 08:50
#Tags:

Η Φώφη Γεννηματά είναι η νικήτρια των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού του νέου φορέα της κεντροαριστεράς. Με καταμετρημένο το 100% των ψήφων, η επικεφαλής της ΔΗΣΥ συγκεντρώνει ποσοστό 56,58%, έναντι 43,42% του Νίκου Ανδρουλάκη.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ψήφισαν στον δεύτερο γύρο 6.824 (8.569 στον πρώτο γύρο) και τα ποσοστά που συγκένρωσε η Φώφη Γεννηματά ήταν 64.17% έναντι 35.38% του Νίκου Ανδρουλάκη.

Στην Βοιωτία η Φώφη Γεννηματά συγκέντρωσε το 69.13% έναντι 30.87% του Νίκου Α.δρουλάκη.

Στους Δήμους της Βοιωτίας τα ποσοστά (πρώτα της Γεννηματά) ήταν τα παρακάτω:

Ορχομενός 69.50% - 30.50%

Λιβαδειά 65.84% - 34.19%

Θήβα 65.21% - 34.79%

Αλίαρτος-Θεσπιές 74.69% - 25.31%

Δίστομ0-Αραχωβα-Αντίκυρα 79.89% - 20.11%

Τανάγρα 67.94% - 32.06%

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Δήλωση της Φώφης Γεννηματά:

«Και αυτή την στιγμή της χαράς η σκέψη μου είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε όλους τους ανθρώπους που δοκιμάζονται σκληρά στην Δυτική Αττική», διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι «έχει πλήρη επίγνωση των των ευθυνών που συνεπάγεται η καθαρή εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες».

Η κ. Γεννηματά ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς της, όπως είπε, «τους χιλιάδες προοδευτικούς πολίτες, που για δεύτερη φορά έδωσαν βροντερό «παρών» στις κάλπες», τονίζοντας ότι «έδωσαν έτσι τεράστια ώθηση στον νέο, ενιαίο φορέα, για μια μεγάλη παράταξη νίκης, τώρα».

«Έχω πλήρη επίγνωση των ευθυνών που συνεπάγεται η ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ που μας έδωσαν οι πολίτες» σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι «από αύριο όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους».

«Η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη είναι εδώ» τόνισε, συγχαίροντας «όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία, στα κόμματα και τις κινήσεις που συνέβαλαν στο εγχείρημα, στους συνυποψήφιούς μου, στους χιλιάδες εθελοντές και στον κ. Αλιβιζάτο και την Επιτροπή».

Δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες δημοκρατικούς πολίτες που απάντησαν στο υπαρξιακό δίλημμα της δημοκρατικής παράταξης.Η παράταξή μας είναι εδώ, ισχυρή, απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω να συγχαρώ τη Φώφη Γεννηματά για την επιτυχία της και πάνω από όλα θέλω να δεσμευτώ για την ενότητα, για τη νέα προοπτική. Υπόσχομαι το μέλλον. Ένα καλύτερο μέλλον για τον ελληνικό λαό. ‘Ενα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας».

Συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά έδωσε με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Θα προχωρήσουμε συντεταγμένα στα επόμενα βήματα,ώστε να φέρουμε τις μεγάλες αλλαγές που οφείλουμε απέναντι στους Έλληνες και τη χώρα», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Θέλω να συγχαρώ τη Φώφη Γεννηματά για την εκλογή της. Και προσβλέπω πάντα σε μια ειλικρινή συνεννόησή μας για τα σημαντικά ζητήματα του τόπου,έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγχαρητήρια στην Φώφη Γεννηματά για την εκλογή της έδωσε, μέσω Twitter, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης: «Βαδίζοντας προς το τέλος της κρίσης που προκάλεσαν η χρεωκοπία και τα μνημόνια, απαιτείται προοδευτικό σχέδιο, διάλογος, ήπιο κλίμα κ ευρύτερες συγκλίσεις για να οικοδομήσουμε μια ισχυρή κ αναπτυσσόμενη μεταμνημονιακή Ελλάδα» ανέφερε.

«Η Φώφη Γεννηματά αναλαμβάνει την ιστορική ευθύνη για την αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης, επισημαίνει στο συγχαρητήριο μήνυμά του μέσω tweet ο δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης. «Έχει γίνει το πρώτο μεγάλο και δύσκολο βήμα για τη δημιουργία ενός σύγχρονου, προοδευτικού, σοσιαλδημοκρατικού κινήματος. Οι πολίτες μας έδωσαν με ορμή και δύναμη τη σκυτάλη. Τώρα είναι δικό μας χρέος να μην τους απογοητεύσουμε», σημειώνει ακόμα ο κ. Καμίνης.

«Η πατρίδα θέλει γενναίες συμμαχίες και δίκαιες πολιτικές. Φιλελεύθεροι, κεντρώοι, οικολόγοι, σοσιαλδημοκράτες, κεντροαριστεροί, πρέπει να ενώσουμε την δύναμη μας», τονίζει στο μήνυμα του προς την Φώφη Γεννηματά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle