Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
168

Αρχοντικές… κοντοσουβλικές βραδιές στον Ορχομενό

< 3 λεπτά
03.08.17 • 16:23
#Tags:

Το καλοκαιράκι θέλει ξεγνοιασιά, δροσιά και καλοπέραση.

Όλα αυτά θα τα βρείτε στο «Αρχοντικό» στον Ορχομενό που έχει μετατρέψει τις καλοκαιρινές βραδιές σε «κοντοσουβλικές» απολαύσεις και συνάντηση των καλοφαγάδων.

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο βράδυ το «Αρχοντικό» ετοιμάζει τις… σούβλες του και προσφέρει στους πελάτες του μια εξαιρετική γευστική απόλαυση, το κοντοσούβλι που ξεχωρίζει. Φανατικοί θαμώνες αλλά και αυτοί που δοκιμάζουν για πρώτη φορά κλείνουν το τραπέζι τους για την επόμενη φορά!!!

Ο Ηλίας και ο Σπύρος Τσιγιάννης πάντα στη διάθεση των πελατών τους, έχουν φανατικούς οπαδούς της γεύσης και της μοναδικής τους συνταγής που ετοιμάζουν και προσφέρουν στους πελάτες τους.

Αρχοντικό Ηλίας Σπύρος

Κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Επί σειρά 10ετιών στο χώρο της εστίασης η οικογένεια Τσιγιάννη έχει φανατικούς θαμώνες όχι μόνο στον Ορχομενό αλλά και στην ευρύτερη περιοχή οι οποίοι έχουν επιλέξει για την γευστική τους απόλαυση το «Αρχοντικό» στην πλατεία Ευαγγελιστή Λουκά στον Ορχομενό.

Βέβαια εκτός από τις «κοντοσουβλικές βραδιές» το «Αρχοντικό» κάθε μέρα προσφέρει τους καφέδες του, τις ποικιλίες και τις «παγοκολόνες» μπύρες του σε άριστο και δροσερό περιβάλλον.

Αρχοντικό Αρχοντικό 1 Αρχοντικό 3Αρχοντικό 2  Αρχοντικό 4 Αρχοντικό 5 Αρχοντικό 6 Κοντοσούβλι Σπύρος ΗλίαςΑρχοντικό

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle