Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
120

ΑΣΠΑΙΤΕ Έως την Τετάρτη 28 Αυγούστου οι αιτήσεις για φοίτηση

< 1 λεπτό
26.08.19 • 21:16
#Tags:

Για 4η χρονιά συνεχίζονται στη Λιβαδειά τα προγράμματα ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ. Σύμφωνα με την προκήρυξη που έχει αναρτηθεί διαδικτυακά, η υποβολή αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20, γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr ή aspete.eap.gr  μέχρι και τις 28 Αυγούστου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 23:59.

Οι υποψήφιοι/ες επιτρέπεται να υποβάλλουν μία και μόνο αίτηση, σε μία και μόνο πόλη και σε μία και μόνο κατηγορία εισαγομένων.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας για υποβολή αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για τα επόμενα στάδια της διαδικασίας και τις προθεσμίες ενέργειάς τους με δική τους μέριμνα αποκλειστικά μόνο μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aspete.gr για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Χρήσιμα Τηλέφωνα Επικοινωνίας: Γραμματεία ΕΠΠΑΙΚ – 210 2896745

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle