Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
509

ΑΣΠΑΙΤΕ: Ανώτατες σπουδές και πιστοποίηση στη Λιβαδειά. Εγγραφές μέχρι 28/8

< 2 λεπτά
20.08.19 • 20:37
#Tags:

Η ΑΣΠΑΙΤΕ είναι ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και έχει παράρτημα στη Λιβαδειά όπου παρέχει σπουδές για την απόκτηση:

  1. Πιστοποιητικό  Παιδαγωγικής Επάρκειας (απαραίτητο για το διορισμό στην εκπαίδευση)
  2. Πιστοποιητικό στη Συμβουλευτική και στον Προσανατολισμό  (για όλους τους εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς, δασκάλους, ψυχολόγους ,κ.α.) 

Πρόκειται για την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2002. Ουσιαστικά είναι ο διάδοχος της ΣΕΛΕΤΕ (της Σχολής Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης). Με το Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.), οι σπουδαστές οδηγούνται στη λήψη του Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας ενώ με το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.), στη λήψη του Πιστοποιητικού Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε απογευματινές ώρες κάθε Τρίτη-Τέταρτη -Πέμπτη  (στη Λιβαδειά) και ξεκινάνε τέλος Σεπτεμβρίου.

Το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς εξυπηρετεί τους  Φοιτητές του τμήματος που ερχονται απο άλλες πόλεις καθώς είναι διπλά στη σχολή !

Εγγραφή μέχρι 28 Αυγούστου στη σελιδα :

http://aspete.eap.gr/

https://www.aspete.gr/

Συντονιστής ΕΠΠΑΙΚ/ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ στη Λιβαδειά είναι ο Δρ Κωνσταντίνος Καλοβρέκτης
ΑΣΠΑΙΤΕ 2019 1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle