Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
103

Αστυνομικοί πυγμάχοι... στη Λιβαδειά

< 2 λεπτά
10.11.15 • 20:10
#Tags:

Αστυνομικοί πυγμάχοι... στη Λιβαδειά

Στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς θα διεξαχθεί φέτος το Πρωτάθλημα Πυγμαχίας των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, από την Παρασκευή 13 έως Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015.

Την διοργάνωση του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος έχει αναλάβει το Αρχηγείο της πυγμαχια αστυνομιαςΕλληνικής Αστυνομίας/Υ.Φ.Α.Α., σε συνεργασία με την Ε.Ο. Πυγμαχίας, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας και τη συνδρομή των Δήμων Λεβαδέων και Διστόμου, Αράχωβας Αντίκυρας, υπό την εποπτεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).

Στους τριήμερους αγώνες λαμβάνουν μέρος αθλητές από το Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, την Πολεμική Αεροπορία, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό και το Πυροσβεστικό Σώμα. Στο Πρωτάθλημα μετέχουν περισσότεροι από 30 αθλητές και ανάμεσα τους μερικοί από τους κορυφαίους Έλληνες πυγμάχους, μέλη Εθνικών Ομάδων.

Η διοργάνωση αφιερώνεται στη μνήμη του ήρωα αστυνομικού Γεωργίου ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Γεωργίου, ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος την 17/6/2013, στο Δίστομο.

Το πρόγραμμα:

-Την Παρασκευή 13/11/2015 ώρα 17:00΄,οι προκριματικοί.

-Το Σάββατο 14/11/2015 ώρα 11:30΄, οι ημιτελικοί και

-Την Κυριακή 15/11/2015 ώρα 11:30΄, οι τελικοί .

Κατά την τελετή έναρξης και πριν την παρέλαση των αθλητών, θα γίνει Τρισάγιο, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας Γεωργίου.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle