Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
134

Αυλαία για το Διεθνές Πρωτάθλημα Badminton στη Λιβαδειά

< 1 λεπτό
01.09.17 • 07:17
#Tags:

Με τους προκριματικούς αγώνες ξεκίνησε χθες το πρωί το Διεθνές Πρωτάθλημα Badminton στο κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς.
Οι διοργανωτές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ετοιμότητα των εγκαταστάσεων, ενώ η συμμετοχή των εθελοντών και των υπαλλήλων του Δήμου ήταν σημαντική έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Μπαντμιντον αντιπτεριση Λιβαδεια α
Το πρόγραμμα των αγώνων θα συνεχιστεί σήμερα Παρασκευή από τις 9:30 έως τις 20:30 με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και από Ελληνικής πλευράς αφού αρκετοί αθλητές μας θα προσπαθήσουν να περάσουν στα ημιτελικά του Σαββάτου. Το Σάββατο 2/9 θα πραγματοποιηθούν οι προημιτελικοί και ημιτελικοί από τις 10:00 έως 19:00 και την Κυριακή 3/9 από τις 10:00 π.μ. οι πέντε (5) τελικοί.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Αντιπτέρισης, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λεβαδέων και το Επιμελητήριο Βοιωτίας καλούν όλο το φίλαθλο κοινό να παρευρεθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς και να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle