Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
119

Αυτοδιοικητικοί κατά Βουλευτή στην Ευρυτανία για τον Π Μπακογιάννη

< 3 λεπτά
21.04.15 • 19:53
#Tags:

Αυτοδιοικητικοί κατά Βουλευτή στην Ευρυτανία για τον Π Μπακογιάννη 

Κοινή Ανακοίνωση κατά του Βουλευτή Ευρυτανίας (ΣΥΡΙΖΑ) Θωμά Κώτσια εξέδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Αριστείδης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης και ο Δήμαρχος Αγράφων, Θεόδωρος Μπαμπαλής για την ψήφιση του πρόσφατου νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης από τον Βουλευτή Ευρυτανίας.

Θωμάς Κώτσιας

Ο Βουλευτής Ευρυτανίας Θωμάς Κώτσιας

Οι Ευρυτάνες αυτοδιοικητικοί σε πολύ έντονο ύφος και σκληρές εκφράσεις κατηγορούν τον κ Κώτσια τονίζοντας «Είναι ντροπή και αγνωμοσύνη Ευρυτάνας Βουλευτής, να υπερψηφίζει, χωρίς καμία ηθική αναστολή, την απελευθέρωση ενός εκ των δολοφόνων του επίσης Ευρυτάνα Βουλευτή Παύλου Μπακογιάννη. Είναι ντροπή για το θεσμό. Είναι ντροπή για τον τόπο μας».

Το κείμενο της κοινής ανακοίνωσης

«Ως Ευρυτάνες Αυτοδιοικητικοί, ως άνθρωποι που ζούμε και εργαζόμαστε καθημερινά στην τοπική μας κοινωνία, στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, το Δήμο Καρπενησίου και το Δήμο Αγράφων, αισθανόμαστε την ευθύνη και την υποχρέωση να τοποθετηθούμε απέναντι στην απόφαση του Ευρυτάνα Βουλευτή κ. Θωμά Κώτσια, να ψηφίσει προ ημερών το Νομοσχέδιο του Υπουργείο Δικαιοσύνης, με το οποίο ακυρώνονται και δικαστικές αποφάσεις.

Είναι ντροπή και αγνωμοσύνη Ευρυτάνας Βουλευτής, να υπερψηφίζει, χωρίς καμία ηθική αναστολή, την απελευθέρωση ενός εκ των δολοφόνων του επίσης Ευρυτάνα Βουλευτή Παύλου Μπακογιάννη. Είναι ντροπή για το θεσμό. Είναι ντροπή για τον τόπο μας.

Ανεξαρτήτως ιδεολογίας και πολιτικών πεποιθήσεων, ο Παύλος Μπακογιάννης αποτελεί για τους Ευρυτάνες σύμβολο. Σύμβολο ενότητας, ανάπτυξης και προόδου. Είναι ο άνθρωπος εκείνος που σβήνοντας τις διαχωριστικές κομματικές γραμμές, περπάτησε σπιθαμή προς σπιθαμή αυτόν εδώ τον τόπο και μπήκε στο σπίτι κάθε Ευρυτάνα, χωρίς διακρίσεις. Είναι ο άνθρωπος στον οποίο η Ευρυτανία οφείλει την αναπτυξιακή προοπτική και τη συνέχειά της.
Ο Παύλος Μπακογιάννης πλήρωσε με τη ζωή του τον αγώνα του για εθνική συμφιλίωση. Κι εμείς οφείλουμε ως Ευρυτάνες, ως δημοκράτες, ως άνθρωποι, να τον τιμούμε στο ελάχιστο μέτρο των δυνατοτήτων μας. Αντ’ αυτού, η απόφαση του κ. Κώτσια, να ψηφίσει το νομοσχέδιο που απελευθερώνει τον αμετανόητο δολοφόνο, Σάββα Ξηρό, αποτελεί προσβολή στη μνήμη του.

Ο κ. Κώτσιας πρόταξε τις κομματικές επιταγές έναντι της ιδιαίτερης πατρίδας του. Έβαλε στην άκρη τους Ευρυτάνες, για να καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στο κόμμα το οποίο ανήκει. Έβαλε στην άκρη κάθε Έλληνα που πιστεύει στις αρχές της δημοκρατίας και της συνεργασίας , για να υπηρετήσει την πολιτική του μίσους και του διχασμού. Έγινε και αυτός συνένοχος σε ένα παράλογο παιχνίδι απελευθέρωσης στυγνών δολοφόνων.

Σε μία Δημοκρατία όλοι κρινόμαστε. Το ίδιο και ο κ. Κώτσιας.

Αριστείδης Τασιός, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας
Νίκος Σουλιώτης, Δήμαρχος Καρπενησίου
Θεόδωρος Μπαμπαλής, Δήμαρχος Αγράφων».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle