Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
118

Αυτοψία στην ενημέρωση

< 1 λεπτό
21.01.15 • 07:49
#Tags:

Αυτοψία στην ενημέρωση

Διέρρευσαν εντέχνως (;) σε δύο «μπλοκ» της πόλης μας οι δηλώσεις και το ρεπορτάζ από την επίσκεψη του υπαλλήλου της ΓΓΑ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της πόλης (χθες βράδυ στις 22.22)

Εμείς δεν ήμασταν εκεί  γιατί δεν ήθελαν και δεν μας ενημέρωναν για την ώρα επίσκεψης μετά από επανειλημμένα τηλεφωνήματα στο Δήμο παρά του ότι όταν δημοσιεύσαμε το ρεπορτάζ κατ αποκλειστικότητα ενημερώσαμε για την επίσκεψη και πάλι μας έλεγαν ότι δεν ήξεραν τίποτα.

Φαίνεται ενοχλούμε και δεν θέλουν να μπερδευόμαστε στα πόδια τους. Δεν πειράζει απλά δύο πράγματα. Να γίνει το έργο και να πάρουν τα γαλόνια όποιοι θέλουν, μακριά από μας και όσο για την ενημέρωση ήδη οι αναγνώστες, μας κρίνουν. Όσο δε για τη λειτουργία ενημέρωσης του Δήμου (όχι του Δημάρχου, άλλο πράγμα το γραφείο Τύπου του Δημάρχου) ας μην υποτιμούν την κοινή λογική και τους Δημότες.     

Για να την ενημέρωσή σας στον σύνδεσμο (από το http://orchomenos-press.blogspot.gr/) δείτε φωτογραφίες και βίντεο με δηλώσεις του Δημάρχου Λουκά Υπερήφανου.  

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle