Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
142

|

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ποδηλατικός γύρος Ορχομενού

< 2 λεπτά
06.06.17 • 17:52
#Tags:

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του 8ου ποδηλατικού γύρου Ορχομενού την περασμένη Κυριακή, κάνουμε ένα πισωγύρισμα στην 1η διοργάνωση η οποία ξεκίνησε το 2004.

Ο κ Παναγιώτης Υπερήφανος μας δήλωσε ότι «είναι ο εμπνευστής της διοργάνωσης» και πρωτεργάτης-συντονιστής του 1ου ποδηλατικού γύρου που πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαΐου 2004 ο οποίος βέβαια συνέχισε να πρωτοστατεί και τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίας «Βοιωτικά Νέα» στις 19 Μαΐου 2004, οι συμμετοχές της πρώτης διοργάνωσης ξεπέρασαν τις 400 ενώ η εκκίνηση είχε δοθεί στις 5 το απόγευμα από τον Άγιο Σπυρίδωνα. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τον Άγιο Δημήτριο, Καρυά και οι ποδηλάτες τερμάτισαν στην πλατεία Ηρώων του Ορχομενού.

Από τότε πραγματοποιήθηκαν και άλλοι ποδηλατικοί γύροι με αποτέλεσμα να φτάσουμε στον 8ο την περασμένη Κυριακή.

Στα 14 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει πραγματοποιήθηκαν 8 εκδηλώσεις και όπως είναι αντιληπτό δεν έγιναν ποδηλατικοί γύροι για 6 χρόνια.

Πατώντας πάνω στις εικόνες (που μας παραχώρησε ο κ Παν Υπερήφανος) μπορείτε να τις μεγαλώσετε και να διαβάσετε το δημοσίευμα για τον 1ο ποδηλατικό γύρο Ορχομενού.

1ος Ποδηλατικός γύρος Ορχομενού 20041ος Ποδηλατικός γύρος Ορχομενού 2004 α3ος Ποδηλατικός γύρος Ορχομενού α

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle