Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
83

Α.Ε. Ορχομενού φιλικό με την Κ17 του Λεβαδειακού, στη σκιά... του Πάνου Κιάμου

< 2 λεπτά
18.08.17 • 09:57
#Tags:

Για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί στο κοινό της στον Ορχομενό η Α.Ε. Ορχομενού ενόψει της αγωνιστικής περιόδου και της νέας προσπάθειας που καταβάλλει το νέο Δ.Σ της ομάδας.

Η αγωνιστική προετοιμασία της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού συνεχίζεται στο πλαίσιο της οποίας θα δοθεί το πρώτο φιλικό της περιόδου ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και οι προετοιμασίες για την εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 25 Αυγούστου με τον Πάνο Κιάμο. Να τονίσουμε ότι για το ΔΣ της ΑΕΟ η επιτυχία της εκδήλωσης, αποτελεί μονόδρομο για την ανταπόκριση των Ορχομενίων που στόχο έχει την ενίσχυση της ομάδας.

Στον φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Αυγούστου στο στάδιο Ορχομενού με ώρα έναρξης 18:00 αντίπαλος θα είναι η μάδα η ομάδα Κ17 του Λεβαδειακού.

Η ομάδα που έχει μπει σε νέα τροχιά θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στους φιλάθλους του Ορχομενού ενώ αναμένεται να αγωνιστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν με τις πολλαπλές μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν για να ενισχυθεί στη προσπάθεια ανόδου κατηγορίας.

Τα εισιτήρια για Κιάμο

Στο μεταξύ έχει ήδη ξεκινήσει η προπώληση εισιτηρίων για την λαϊκή βραδυά με τον Πάνο Κιάμο η οποία θα γίνει την Παρασκευή 25 Αυγούστου στο στάδιο Ορχομενού με ώρα έναρξης 22:00 και γενική είσοδο 10€.

Τα σημεία πώλησης
Λιβαδειά: 
"DELANO cafe "Μπουφίδου 8
"ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ" πεζόδρομος 

Ορχομενός:
"DROP Cafe"
"COSI Cafe Bar"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle